Kılıçdaroğlu canlı yayında Erdoğan'a hakaret etti

Meydanlarda iftira atan, Cumhurbaşkanı Külliyesi'ne gitmemek için bin bir takla atan Kemal Kılıçdaroğlu köşeye sıkışınca çareyi hakaret etmede buldu.
Bu haber 2015-06-01 22:42:59 eklenmiş ve 588 kez görüntülenmiştir.

Kılıçdaroğlu canlı yayında Erdoğan'a hakaret etti

 

Meydanlarda iftira atan, Cumhurbaşkanı Külliyesi'ne gitmemek için bin bir takla atan Kemal Kılıçdaroğlu köşeye sıkışınca çareyi hakaret etmede buldu.

 

Kılıçdaroğlu canlı yayında Erdoğana hakaret etti CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, 'Cumhurbaşkanlığı'ndaki altın kaplamalı klozet' polemiği ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ederek cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Cumhurbaşkanı Külliyesine gidemeyen ve iyice köşeye sıkışan Kılıçdaroğlu çareyi hakaret etmede buldu.

 

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

 

"Siyasete girerken halka inandığım doğruları söyleyeceğimi söyledim. Altın kaplamalı klozetin fotoğrafları gazetelerde çıktı. Bir kişi çıkıp da altın kaplı klozet yapıyorsa ben bunun hesabını sormayacak mıyım? Ben saray, şu, bu demedim.

 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A HAKARET

Ankara'daki beyler altın kaplı klozetler yaptırıyorsa birinin bunu düşünmesi lazım. Beyefendi üzerine alınmış. Muhatap almıyorum. Cezai ehliyeti olmayan birini muhatap almıyorum.

 

Bugün kullandığı dil nefret dilidir. Bu kandil gecesinde. Tuvalet temizleyip ekmek parası kazanan tüm emekçilerin gözlerinden öpüyorum: O özellikle benimle tartışmak istiyor.

 

Hiç aklına geliyor mu kim yaptı bunu? Neden hesabını sormayalım bunun? Ben sorunca da bağırıyor.

 

"Bunu metafor olarak mı kullandınız?" sorusu üzerine

 

Bunların yaşadığı şafatafta bakın. 17 milyon yoksul var. Siz altın kaplamalı klozet yaptırıyorsunuz: Ben bu insanların hesabını sormayacak mıyım. Beyefendi üzerine alınmış. Üzerine gideceğim bunun.

 

Saraya beni davet ediyor. Hukuk üstünlüğüne inanan, ettiği yemine sadık kalan Cumhurbaşkanı kaçak olan bir sarayda oturmaz. Ne yapacak bin yüz odalı yerde?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na şok

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayına yönelik iddialarıyla ilgili manevi tazminat davası açılacağını söyledi.

 

 Cumhurbaşkanı Erdoğandan  Kılıçdaroğluna şok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun "Cumhurbaşkanlığı Sarayında altın kaplama klozetler ve bardaklar bulunduğu" iddia ettiğini hatırlattı.

 

 

Özkaya, "Kılıçdaroğlu'nun beyanıyla ilgili olarak mahallinde keşif yapılması suretiyle iftira attığı ve yalan söylediğinin tesbiti ve bu nedenle manevi tazminat davası açacağız" dedi. Özkaya, dava dilekçesini yarın sunacaklarını belirtti.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA