Iğdır’da Protesto Edilen Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep tayip Erdoğan’nın bugünkü Iğdır ziyaretine HDP’lilerin protestosu damgasını vurdu."Bunlar Zerdüştlük Eğitimi Veriyorlar" Diyen Erdoğan, O negatif etkiyle seçim tarhini de yanlış söyledi. 7 Haziran yerine "7 Mart bu ülkenin dönüm noktası olacak" dedi
Bu haber 2015-06-01 18:33:05 eklenmiş ve 547 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat Akkuş-Iğdır


Cumhurbaşkanı Recep tayip Erdoğan’nın bugünkü Iğdır ziyaretine HDP’lilerin protestosu damgasını vurdu. Öyle ki, protestodan son derece rahatsız olduğu gözlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüye çıkar çıkmaz miting alanına gelirken arkasını dönüp zafer işareti yapan HDP’lilere demediğini bırakmadı. "Sizde zerre kadar nezaket, haysiyet, kabiliyet varsa siyasette yer parlamentodur." Diyen Erdoğan o negatif etkiyle seçim tarhini de yanlış söyledi. 7 Haziran yerine "7 Mart bu ülkenin dönüm noktası olacak" dedi.  

4 yıl önceki genel seçimlerde Iğdır’da yaptığı konuşmada “Bunlar Abdullah Öcalan’a peygamber diye tapıyorlar” diyen Erdoğan, Bu kez de Ortadoğunun en dindar müslüman halkı olan kürtlerin evlatlarına  “Bunlar Zerdüştlük eğitimi veriyorlar” dedi. Alandaki eleketrik direklerindeki bir tarafta Erdoğan diğer tarafta HDP Iğdır  milletvekili adayları Kıznaz Türkeli ile Av: Mehmet Emin Adıyaman fotoğrafları ilginç görüntüler oluşturdu. Ayrıca Erdoğan'a ilginın azlığı gözlerden kaçmadı. Erdoğan daha önce yaptığı Iğdır ziyaretlerinin üçte birini toplayamadı. İzlemeye gelen Kitle Başbakan Dautoğlu'nun Iğdır mitingindekinden bile azdı.

30 Kişi Sıcaktan Fenalık Geçirdi, Bayrakları Basın Mensupları Yerden aldılar

Çoğunluğu okul kiyafetiyle öğrenci olmak üzere alanda 30 kişi sıcaktan fenalık geçirerek sağlık görevlilerince tedavi altına alındı. Kitlenin ön saflında yer alarak Bayrak sallayanların % 97'si Azeri kökenli kardeşlerimizle Iğdırlı olmayan bir grup İlahiyat fakültesi öğrencisi vardı. Zaman zaman bayraklarını yerlere düşürenler oldu. Ayaklar altında kalan bayrakları farkeden bazı duyarlı yurttaşlar ile basın mensupları yerden aldılar. 

Tarafsız bir Cumhurbaşkanından ziyade siyasi parti lideri gibi konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın  48 dakika süren Iğdır konuşmasından satır başları şöyle...

"Bunlar Zerdüştlük Eğitimi Veriyorlar"

Iğdır'da halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP’ye yine dün üzerinden yüklendi. Eş Başkanalrı Taksim ile Kabeyi bir tutttuğunu iddia eden Erdoğan,  “Bölücü Terör Örgütü” dediği PKK için “Bunlar Zerdüştlük eğitimi veriyorlar. Nerede dağda veriyorlar. Dağdakilerin İslamla alakası yok. Ateizm, Marksizm bunların çıkış yolu. Böyle bir noktanın içindeler. “ dedi.

“Diyanet İşleri  Başkanının  Mersedesi  1 milyon Değil,  330 Bin Lira”

"Diyanet İşleri Başkanı 1 trilyonluk Mercedes'e biniyor" Biz bu Mercedes'i yoksullar için kullanacağız Diyorlar. Soruşturdum, kaç para. Dediler ki 320 -330 bin lira. Böyle bir mercedes işte 1 milyon değil.”

“Seçim Tarihini Karıştırdı”

7 Haziran'da gerçekleşecek olan seçim tarihini karıştıran Erdoğan, "CHP, HDP ve MHP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum; 7 Mart bu ülkenin dönüm noktası olacak." dedi.

“Demirtaş’ı Bar Sanatçısına” Benzetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dönemde ağır eleştiriler yönelttiği HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın canlı yayında saz çalarak türkü söylemesine gönderme yaparak, "Şimdi bu eş genel başkanın eline saz tutuşturarak bar sanatçısı gibi pazarlıyorlar" dedi.

Iğdır’da Kendisini Protesto Eden Gençlere “Ya Sizde Zerre Kadar Haysiyet Varsa...”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Iğdır'da halka hitap etti. Konuşması sırasında kendisini protesto eden HDP'lilere seslenen Erdoğan, "Şimdi geliyorum çok enteresan şurada bir grup, afedersiniz edebim müsade etmiyor tabi de, sırtlarını dönerek işaret yapıyorlar. Ya sizde zerre kadar nezaket varsa, haysiyet varsa, yani zerre kadar kabiliyetiniz varsa siyasette yer parlamentodur. Orada konuşursunuz. Meydanlarda konuşursunuz. Kalkıp da bu tür tehditlerle bu tür afedersiniz ahlaki olmayan yöntemlerle bir yere varamazsınız." dedi.

"Papa’nın Uçağı Var, Diyanet İşleri Başkanımızın Uçağı Neden Olmasın" Diyen Erdoğan, Papa’nın Aynı zamanda Vatikan Devlet Başkanı Olduğunu Unuttu..!

Diyanet işleir başkanlığı makamına her şey layık diyen Cumhurbaşkanı, “Şu an Papa, Alitalia havayollarının tahsis ettiği uçakla seyahat eder. Tarifeli uçakla değil. Bizim diyanet işleri başkanımız niye buna layık olmasın? Ben de kullandığım zırhlı Mercedes'lerden bir tanesini diyanet işleri başkanımıza tahsis ettim. Ayrıca uçak havuzumuzdan da bir tane herhangi bir yurt dışı seyahati yapacağı zaman diyanet işleri başkanımız o uçaktan istifade edebilecek. Bizim dinimizin temsil makamında bulunan bir zata kalkıp da bu tür eleştiriler yapılmaz. Bahçeli ne diyor? Ya istifa et ya mercedes'i iade et. Neden? Beyefendinin eseri antika, eski araçlar kullanırmış. İnanın şu an o araçları bu fiyata alamazsın. Sanki mensuplarının arasında mercedes'e binen yok."



Bayrakları Basın Mensupları Yerden aldılar

 

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA