Iğdır'da Özgür Mahallesi “HDP” dedi

HDP Iğdır İl örgütü tarafından Özgür Mahallesinde gerçekleşen şölen miting alanına dönüştü. Bine yakın yurttaş HDP Milletvekili adaylarını bağrına bastı
Bu haber 2015-06-01 18:31:34 eklenmiş ve 506 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat Akkış-Iğdır

 

HDP Iğdır İl örgütü tarafından Özgür Mahallesinde gerçekleşen şölen miting alanına dönüştü. Bine yakın yurttaş HDP Milletvekili adaylarını bağrına bastı.

HDP Iğdır il örgütü seçim çalışmarı kapsamında bugüne kadar mahallelerde gerçekleştirdiği şölenlerin finali olan Özgür Mahallesi HDP Milletvekillerinin alana gelmesi ile birlikte adayları bağrına bastı. Adayları coşkuyla karşılayan Özgür Mahallesi sakinleri bizler meclise dedi.

‘Halayların çekilebilmesi gözyaşlarının akmaması için bu seçim çok önemli’

Şölende bine yakın kişiye seslenen HDP Mersin Milletvekili adayı Av.Şilan Aydın Üzgeç,halayların çekilebilmesi gözyaşının akmaması için bu seçime önem verilmesi gerektiğine dikkat çekerek” AKP dört koldan bizlere saldırmaya çalışıyorlar. Ama bizi bir türlü provokasyonlara getiremediler. Getiremeyeceklerde Bir haftalık bir süremiz kaldı. Bu güzel halayların çekilebilmesi ve annelerimizin gözyaşlarının akmaması için biz bu seçime önem vermeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinin en önemli seçimidir” dedi.

AKP’nin bu seçimde oy hırsızlığına sandıklara sahip çıkarak izin vermeyeceğiz’

Aydın son olarak AKP döneminde oy hırsızlıklarına alıştıklarını ancak bu defa buna izin verilmeyeceğini belirterek” Türkiye’de en büyük oy hırsızlığı planı da düşünülüyor. Ama biz buna izin vermeyeceğiz. AKP döneminde Sandıkta Hırsızlık olaylarına alıştık. Bu yüzden bunun gerçekleşmemesi için sandıklarımıza sahip çıkacağız. Oyumuzu kullandıktan sonra o okulları boş bırakmayacağız” dedi.

AKP’nin DAİŞ çetelerine Tırlarla silah yolladığı görüntülerle tescillendi’

Ardından konuşan HDP Iğdır Milletvekili adayı M.Emin Adıyaman ise AKP’nin kobanê’de yaşananlara göz yummasının yetmediği gibi DAİŞ çetelerine trlarla silah gönderdiğine dikkat çekerek” Bu zihniyetler Kobanê’de evlatlarımızın, gençlerimizin ölümlerine; kadınlarımızın tecavüz edilmesine ya da köle gibi satılmasına göz yumdular. Bu diktatörler bu da yetmezmiş gibi DAİŞ çetelerine tescillenen görüntülerle, fotoğraflarla silahlar göndererek evlatlarımızın katledilmelerine ortak oldular” dedi.

Genelgelerle insanları yarın zorla cumhurbaşkanını dinlemeye getirtecekler’

Adıyaman son olarak AKP’nin genelgelerle maaş ödeyerek çalıştırdıkları kurum çalışanlarını zorla miting alanlarına götürdüğünü belirterek” Bunlar ancak müdür, öğretmen işçi gibi maaş vererek kendilerine bağladıkları fakir fukara insanlara talimat gönderiyorlar. Vali bunları tehdit ediyor. Yarın Cumhurbaşkanı gelecek öğrencileri de alıp geleceksiniz. Şayet gelmeseniz görevden alınacaksınız. Ya da sizleri sürgüne göndereceğiz diyor. Bunlar zulüm partisidir” dedi. (DİHA)

 HDP'nin Özgür Mahallesi Mitinginden Kareler:











ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA