Iğdır New Holland Traktör Bayiinden Tarla Günleri Tatbikatı

New Holland Iğdır Bayii Abdullahoğulları Petrol a.ş. Şirket Müdürü Volkan Demirel tarafından bugün (31/Mayıs/2015) saat 11 ile 13.00 arası Aralık ilçemizin Hasan Köyünde New Holland Tarla Günleri Tarla Tatbikatları sergilendi
Bu haber 2015-05-31 16:55:12 eklenmiş ve 681 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat Akkuş-Iğdır

 

New Holland Iğdır Bayii Abdullahoğulları Petrol  a.ş. Şirket Müdürü Volkan Demirel tarafından bugün (31/Mayıs/2015) saat 11 ile 13.00 arası Aralık ilçemizin Hasan Köyünde New Holland Tarla Günleri Tarla Tatbikatları sergilendi.

Sektörün lider markası New Holland Iğdır Bayii Abdullahoğulları Petrol A.Ş. Tarafından yılda ortalama 5 ila 10 arası ilin farklı noktalarında tarla günleri diye adlandırılan gösteri yapılmaktadır. Tarla günleri programında çiftçilere %10 indirim çeki hediye edilmekte ve çiftçiler 3s plazamızda servis yedek parça ve işçilikte %10 indirim elde etmektedirler. Aynı zaman farklı tip traktör ve ekipmanları kullanma şansı elde etmektedir. Sektörün lider markası bugün çiftçilere 10 yıl garanti hizmeti vermektedir.  Temel  amaç  çiftçilerin hangi ürünü hangi zamanda doğru olarak kullanması geretiği bilinci uyandırma isteğidir.

New Holland sektörde Türkiye pazarının öncü markası %50 pazar payına sahip marka. 1954 yılından bu tarafa çiftçinin tek markası. Geniş ürün yelpazesine sahip. Bu bağlamda ekipman ve iş makinaları üretim hizmetleri de bulunmaktadır.  

Çiftçiler, "New Holland'dan Memnunuz Herkese Tavsiye ediyoruz"

Tatbikata katılan çiftçiler New Holland'dan memnun olduklarını belirttiler. New Holland marka traktör alan Hasanhan köyünden çiftçi Cemal İktu ile Kırçiçeği köyünden Yaşar Salduz, traktörden son derce memnun olduklarını belirterek her çiftçiye böylesi lazım diyerek tavsiyede bulundular.  








ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA