“Halfeli'de AKP’lileri Evine Almak İstemeyen Gence Silah Sıktılar”

Dün akşam seçim çalışmaları kapsamında Iğdır’ın Halfeli beldesinde evine girilmesine müsaade etmeyen ev sahibi ile AKP’liler arasında çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada herhangi bir can kaybı yaşanmadı
Bu haber 2015-05-28 16:21:52 eklenmiş ve 461 kez görüntülenmiştir.

DKM/Iğdır


Dün akşam seçim çalışmaları kapsamında Iğdır’ın Halfeli beldesinde evine girilmesine müsaade etmeyen ev sahibi  ile AKP’liler arasında çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

DİHA’nın haberine göre Iğdır’ın Halfeli beldesinde akşam saatlerinde Aralarında Iğdır AKP Milletvekili Ferdi Turan’ın bulunduğu heyet seçim çalışmaları kapsamında Adem Derinsu’ya ait eve girmek istediler. Ev sakinlerinden birinin AKP’li Milletvekili adayına "Kobanê’de Kürtler ölüyor. Sen de bir Kürtsün hangi yüzle kapıma gelip oy istiyorsun" dedikten sonra başlayan sözlü sataşma kavgaya dönüştü. Silahında kullanıldığı kavgada her hangi bir can kaybı yaşanmazken, olayda AKP Eski Hoşhaber Belde Başkanı Osman Toka kafası kırılırken, ev sahibi Adem Derinsu ise ensesinden aldığı bıçak darbesi ile hafif yaralandı.

Halfeli Belde Eş Başkanı Padir: "AKP'nin provokasyonuna Gelmeyeceğiz"

Olayın ardından Halfeli hdp Seçim Bürosu önünde açıklama yapan HDP Belde Eş Başkanı Yaşar Padir HDP olarak bu tür provokasyonlara gelmeyeceklerine dikkat çekerek” AKP’nin oyunlarına gelmeyelim. Bunlar provokasyon yapıyorlar. Bizi de bu oyunların içine sokmak istiyorlar. Bizler sağduyulu olacağız. Çok dikkatli olmalıyız. AKP beldede bitmiş. Bunun farkındadırlar. O yüzden onların oyunlarını bozacağız. Tüm halkımızın sakince evlerine gitmelerini istiyoruz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından seçim bürosunun önünde bulunan kitle sessizce dağıldılar. 
Haberin Fotoğrafları:







ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA