ÇİPRAS NAKLİYE UÇAĞIYLA YOLCULUK YAPIYOR...

İflasın eşiğinde olan Yunanistan’ın Başbakanı Aleksis Çipras, nakliye uçağıyla Letonya'nın Riga şehrine gitmek zorunda kaldı. Yunanistan'ın iflasın eşiğinde olması Başbakan Aleksis Çipras'ı da zor durumda bıraktı.
Bu haber 2015-05-22 00:16:36 eklenmiş ve 921 kez görüntülenmiştir.

İflasın eşiğinde olan Yunanistan’ın Başbakanı Aleksis Çipras, nakliye uçağıyla Letonya'nın Riga şehrine gitmek zorunda kaldı. Yunanistan'ın iflasın eşiğinde olması Başbakan Aleksis Çipras'ı da zor durumda bıraktı.

Yüzyıl boyunca İslam ve Osmanlı düşmanlığı, Türk-Yunan düşmanlığı ile düşürülen Yunanistan siyasi, ekonomik, kültürel, dini bakımdan çürüyen Avrupa'nın aynası oldu. Türkiye'yi de benzer bir akibete sürüklemek için Yunanistanı düşüren Katil Kapitalizm-Baronlar şimdi Çipras kılıçoğlu ve CHP'yi şişiriyorlar... Ekonomi ve proje nedir bilmeyen CHP, Çinden Afrikaya Türkiye ekonomi başkenti demeye başladı... Türkiye halkı Yunanlılar kadar aptal mı değil mi seçimlerde belli olacak... 

Çipras, Letonya'nın Riga şehrinde toplanan AB liderler toplantısına katılmak üzere hareket etmek istedi. Ancak Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı ve Savunma Bakanlığına ait olan 3 adet VIP uçağı bakımda olduğundan Çipras uçak bulamadı. Yunan medyasında da, uçaklar için gereken yedek parçaların da parasızlıktan alınmamış olabileceği haberleri yer aldı. Yunan basını başbakanlığın özel bir uçak bile kiralamayacak durumda olabileceğini belirtti.


Çipras, Riga şehrine Yunan Hava Kuvvetlerine ait C-130 nakliye uçağı ile uçmak zorunda kaldı. Nakliye uçağında başbakan ve ekibi rahat edebilsinler diye özel hazırlıklar yapıldı.





ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA