M16 Mensubu İngiliz Beyaz Dul 400 Kişiyi Öldürdü

Batılı devletler ve yetiştirdikleri katiller soykırım yapıyor. ElShabaab başına getirilen M16 Mensubu İngiliz Beyaz Dul 400 Kişiyi Öldürdü
Bu haber 2015-05-18 23:18:22 eklenmiş ve 782 kez görüntülenmiştir.

M16  Mensubu İngiliz  Beyaz Dul 400 Kişiyi Öldürdü

 

İngiliz basını, Somali istihbarat şefinin açıklamalarına dayandırdığı haberinde, 'beyaz dul' olarak bilinen Samantha Lewthwaite hakkında çarpıcı bir haber yayınladı.

 

İngiliz Daily Mirror gazetesi, bugünkü "Terör Başkentinin İçinde-Casus Şefi: Beyaz Dul 400 kişi öldürdü" manşetli haberinde, bir Somali İstihbarat şefinin açıklamalarına dayanarak 'beyaz dul' olarak bilinen İngiliz Samantha Lewthwaite ile ilgili ilginç iddialara yer verdi.

 

Somali istihbarat şefinin iddialarına göre; Beyaz Dul 400'den fazla masum insanın canına kıydı ve 15 yaşındaki kız çocuklarını intihar bombacısı olarak kullanıyor.

 

YÜKSEK RÜTBELERE GELDİ

 

Gazete güvenlik nedeniyle ismi gizli tutulan Somali'de terörle mücadele timinden İstihbarat Şefinin, Beyaz Dul olarak tanınan iki çocuk annesi İngiliz Samantha Lewthwaite'in ElShabaab liderlerinin çoğu İnsansız Hava Aracı (İHA) saldırılarında öldürülünce örgütte yüksek rütbeye getirildiğini yazdı

 

"400 MASUM İNSANI ÖLDÜRDÜ"

 

Beyaz Dul'u "Şeytan ve çok Akıllı bir operatör" diye tarif eden Gizli Servis şefi, 32 yaşındaki İngiliz annenin 400 masum insan öldürdüğünü ileri sürerken, Daily MirrorWestgate AVM'de ölen 67 kişinin arasında 5 de İngiliz bulunduğunu yazdı.

 

"ÇOCUKLARI 'İNTİHARCI' YAPTI"

 

Fakir ailelerine 300 Sterlin gibi çok az rüşvet verip Beyaz Dul'un topladığı 15 yaşlarındaki kız ve erkek çocukları intihar saldırılarında kullandığı iddia edilirken, İngiltere'den de birçok radikalin gruba katıldığı vurgulandı.

 

 

El Shabab'a katılan bir İngiliz kızın, geçtiğimiz Şubat ayında Mogadişu'da kaldığı otelde kendini uçurarak 25 kişiyi öldürdüğü örnek verildi.

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA