ARINÇ PARALEL KUMPASLARI DEŞİFRE EDEN GAZETECİLERİ HAİN İLAN ETDİ...

Eski derin devlet artıklarının manipülasyonu ile Ağrı operasyonun da büyük bir darbe alan Ak Parti Paralel terör örgütüne açtığı savaşta da yine kendi içinden darbe aldı.
Bu haber 2015-05-15 00:44:45 eklenmiş ve 438 kez görüntülenmiştir.

ARINÇ PARALEL KUMPASLARI DEŞİFRE EDEN GAZETECİLERİ  HAİN İLAN ETDİ...

 

Eski derin devlet artıklarının manipülasyonu ile Ağrı operasyonun da büyük bir darbe alan Ak Parti Paralel terör örgütüne açtığı savaşta da yine kendi içinden darbe aldı.  A Haber yorumcuları Latif  Erdoğan ve Cemil Barlas'ın Paralel  örgütün Akşener içinde kaseti vardı.  Akşener Paralel örgütün kontrolünde demeleri Arınç paralel lehine fırsata çevirdi. Bu deşifrasyonu yapan Erdoğan ve Barlas'ı hain ilan etdi.

 

Bu açıklama Ak Parti tabanında büyük rahatsızlık yarattı.  Ak Partililerin ezici çoğunluğu Akşener'in paralel baskı altında olduğunu kabul ediyor. Bunu da 28 Şubat sürecinin mağduru olan Akşener'in paralel korkusundan davacı bile olmadığını söylüyorlar. Arınç'ında bulduğu her fırsatta profesyonelce partiyi vurduğunu belirttiler...

 

MHP'li Meral Akşener'e atılan kaset iftirasını değerlendiren Bülent Arınç, A Haber yorumcuları Latif Erdoğan ve Cemil Barlas'ı kastederek "İki kişi çok büyük bir ihanet içerisindedirler" dedi.

 

MHP'li Meral Akşener'e atılan kaset iftarısıyla ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Meral hanımefendinin, değerli eşinin ve biricik oğullarının nasıl mazbut bir yaşam sürdüğünü, ne kadar inançlı ve ibadetine düşkün bir hanımefendi olduğunu ben biliyorum. Dolayısıyla kimse bana kötü bir şey söyleyemez, söylememesi lazım. İki kişi çok büyük bir ihanet içerisindedirler, çok büyük bir iftira atmışlardır" dedi.

 

"OLAYI TELEVİZYONDAN DUYDUM"

 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kilis Belediyesi ziyaretinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Arınç, basın mensuplarının Meral Akşener hakkındaki iddiaları sorması üzerine şöyle konuştu: "Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener hakkında söz konusu iddialar ortaya atıldı. Bu yeni bir olay. Ben de geçen gün bir televizyon kanalında öğrendim. Duyunca da şaşırdım, çünkü haberim yoktu. Televizyonda iki kişi konuşurken demişler ki, 'Meral Akşener niye cemaatin yurtlarına çok gidiyor. Yoksa onun da mı kasetleri var' diye konuşmuşlar. Ben o gece çok büyük tepki gösterdim. Buna katılmadığımı, Meral Akşener'in çok ahlaklı bir hanımefendi olduğunu, çok inançlı, edepli, ahlaklı bir insan olduğunu, konuşulanların tamamen iftira olduğunu ifade ettim."

 

"İKİ KİŞİ ÇOK BÜYÜK İHANET İÇERESİNDE"

 

 

Başbakan Yardımcısı Arınç, AK Parti'nin kuruluş döneminde de Akşener'in partiye geldiğini ancak daha sonra verdiği kararla 2002 yılında kendileriyle beraber olmadığını anlattı. Meral Akşener ile komşuluk ilişkileri olduğunu kaydeden Arınç, şunları söyledi: "Lojmanlarda komşuluk ilişkilerimiz oldu. Annemin annesiyle tanışıklığı olduğu için Meral hanımefendinin, değerli eşinin ve biricik oğullarının nasıl mazbut bir yaşam sürdüğünü, ne kadar inançlı ve ibadetine düşkün bir hanımefendi olduğunu ben biliyorum. Dolayısıyla kimse bana kötü bir şey söyleyemez, söylememesi lazım. İki kişi çok büyük bir ihanet içerisindedirler, çok büyük bir iftira atmışlardır. Şüphesiz kendisi de buna karşı şeriatın kısasını uygulayacağını söylüyor. Benim ona aklım ermez ancak bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunabilir, dava açılmasını isteyebilir. Ben bu iddia ve iftiraların kesinlikle yalan olduğuna inanıyorum. Hanımefendiyi çok iyi tanıdığım için bunu söylüyorum."

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA