CHP ARDAHAN'DA BİN KİŞİ BİLE TOPLAYAMADI...

Türkiye genelinde AKP ve CHP'nin önlenemez çöküşü seçim yaklaştıkça daha da büyümeye başladı. Doğuya çıkarma yapan CHP tam bir hezimet yaşıyor.
Bu haber 2015-05-05 07:29:00 eklenmiş ve 665 kez görüntülenmiştir.

CHP ARDAHAN'DA BİN KİŞİ BİLE TOPLAYAMADI...

 

Türkiye genelinde AKP ve CHP'nin önlenemez  çöküşü seçim yaklaştıkça daha da büyümeye başladı. Doğuya çıkarma yapan CHP tam bir hezimet yaşıyor. Bölgede teşkilatları da kalmayan CHP'nin mitinglerine adam bulma, vatandaş katma da sorun olmaya başladı. Vatandaşı dizayn etmek üzere derin işgalcilerin kurduğu bir parti olan CHP ölüm döşeğinde...

 

Basından CHP Ardahan Haberi:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ardahan’daydı

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ardahan'da Hanak ve Damal ilçelerini ziyaret etti.Hanak Belediye binasına halka seslenen Kılıçdaroğlu 'Hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak' dedi.Kılıçdaroğlu daha sonra Ardahan merkezde PTT Meyadanı mitinginde konuştu.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Ardahan mitingine Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu,CHP Genel Başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu,Eski Ardahan Milletvekili Faruk Demir katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan PTT Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, bu ülkeyi kavgadan uzak tutacağına, huzuru getireceğine söz vererek, bu ülkede hiç kimseyi inancından dolayı, kimliğinden dolayı, yaşam tarzından dolayı ötekileştirmeyeceğini, bütün insanları kucaklayacağını söyledi.

 

Kılıçdaroğlu"13 yıldır iktidardalar, bunlar 13 yıldır ne yaptılar. Ben sizin önünüze bir tablo koyayım. Ardahan'da işsizlik var mı? (Var) Emin misiniz ama onların çocukları işsiz değil. Sözüm söz, Kılıçdaroğlu sözü, işsizlik sorununu mutlaka çözeceğiz. 13 yıldır iktidardalar, 13 yılın sonunda ülkenin geldiği nokta, 6 milyon 200 bin işsizimiz var. 13 yıldır iktidardalar, 17 milyon yoksulumuz var."

 Kılıçdaroğlu, "Siyasi ahlak yasası, onu çıkaracağız. Böylelikle siyaseti kirlilikten kurtaracağız. Dürüst insanlar siyaset yapsın, namuslu insanlar siyaset yapsın, halkı düşünenler insanlar siyaset yapsın. Siyaset halka adanmışlıktır. Siyaset halkın sorunlarını çözmek için yapılır. Siyaset, ülkede yoksulluk olmasın, onun için yapılır. Siyaset ülkede çocuklar yatağa aç girmesin, onun için yapılır. Onlar niçin siyaset yapıyorlar, ceplerini düşünüyorlar. Yandaşlarını düşünüyorlar. Sözüm söz benim için yandaş yok, benim için vatandaş var."

 

Kılıçdaroğlu, "4 yılda güzel bir Türkiye göreceksiniz. Hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Bir daha söylüyorum, hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. 500 lira mı gelir elde ediyor, 220 lirasını devlet verecek. Hiç mi geliri yok, 720 lirasını devlet verecek. Dolayısıyla 'Aile Sigortası'nı getireceğiz. Her ailenin güvencesi olacak. Her ailede para kadının banka hesabına yatacak. Kadın alacak çoluk-çocuğunu o da markete gidecek, o da esnafa gidecek, o da alışveriş yapacak. O sosyal devletin güvencesi altında olacak.5 kişilik aile düşünün, günde sadece bir çay ve bir simit yeseler bir ayda 900 lira tutuyor. Asgari ücret 949 lira. Neden sosyal devletin güvencesi altında olacak, çünkü benim siyasal anlayışımda da çünkü benim inancımda da temel kural şudur, 'sağ elin verdiğini sol el görmeyecek'. Bu ülkede huzur ve barış olacak."

 

Kılıçdaroğlu,"İşçinin iş güvencesi yok, çalışma saati yok, garantisi yok. Sadece taşeronun iki dudağı arasında, işine son verdimi çekip gidiyor. Biz bunu insan haklarına aykırı buluyoruz. Taşeronu kaldıracağız dedim, 'Vay efendim taşeronu nasıl kaldırırsın, devlete yük oluyor' diyor. Söylüyorum, zaten o parayı devlet ödüyor. Kime ödüyor, taşerona ödüyor. Ben ne diyorum, 'Taşeronu kaldırıyorum aradan, sen doğrudan işçiye öde kardeşim.' Niye işçiye ödemiyorsun. Taşeronluğu ortadan kaldırıyoruz. Ne yapıyoruz, köle tüccarını kaldırıyoruz. Herkesin örgütlü olmasını istiyoruz. Herkesin sendikalı olmasını istiyoruz. Herkesin iş güvencesi olsun istiyoruz. Bunu istiyoruz "dedi.

 

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha sonra CHP Ardahan Milletvekili adayları Ensar Öğüt ve Sezgin Kaya'yı sahneye çağırarak Ardahanlılardan destek istedi.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA