İktidar ve Muhalefet Cephesinde İnanılmaz Çöküş...

Halk arasında yaptığımız araştırmalar sonucu, Ak Parti ve CHP'nin oylarının hızla düştüğü ortaya çıkmaya başladı. Halk Ak Parti sisteme entegre oldu. CHP ise totemci özelliğine birde vatana ihaneti ekleyerek katil baronların kucağına oturdu görüşünde...
Bu haber 2015-04-29 09:42:43 eklenmiş ve 783 kez görüntülenmiştir.

 İktidar ve Muhalefet Cephesinde Şok Gelişmeler...

 

Halk arasında yaptığımız araştırmalar sonucu, Ak Parti ve CHP'nin oylarının hızla düştüğü ortaya çıkmaya başladı. Halk Ak Parti sisteme entegre oldu, sistemin putları karşısında hazırola geçti, hırsızlık ve yolsuzluk tüm yapıyı sardı. CHP ise totemci-puta tapıcı  özelliğine birde vatana ihaneti ekleyerek katil baronların kucağına oturdu görüşünde...

 

Nisan Ay'ının sonlarına doğru yapılan araştırma ve  verilerden elde edilen sonuclara göre AK Parti'nin oyları yüzde 38'lere kadar düşerken bu düşmenin %35 lere kadar düşmesi de gündeme gelmeye başladı. CHP'nin oylarının %  22-23'lere kadar düştüğü gelen bilgiler arasında.

 

Bu gelişmeler giderek HDP'yi öne çıkarmaya başladı. HDP baraj sınırını çoktan  aşarak %18-20 bandına doğru hızla yükselmeye başladığını ortaya koymaya başladı.

 

Halkın %80'i  Türkiye'nin 30'a  yakın vesayet kurumu tarafından ele geçirildiğine hem fikir.

 

Anayasa mahkemesi, hsyk vb. birçok kurum seçilmişleri sıfırlayan 30'a yakın diktatörlüklerde olan kurumlar Türkiye'de mevcut. Araştırmalarda yargı bağımsızlığıyla ilgili de çarpıcı sonuçlar çıktı. Halkın büyük bir bölümü yargı paralel çete tarafından işgal edildiğini, AK Parti bunları temizleyemediğinde hemfikir .

 

"Türkiye'de bir mahkemeye düşüldüğünde  adil yargılanmayacaklarına inananların oranı %80'ı geçmiş bulunmaktadır. %70 lere varan bir kesim basın medya ve birçok alanda büyük bir baskı oluştuğundan hem fikir.

 

KÜRT SEÇMEN CHP'den Tamamen Ayrıldı . AK PARTİ'YE OY Verenler giderek azalıyor.

 

Ak Partinin içinde din maskesi kullanarak hırsızlık ve yolsuzluğun tavan yapması, diğer sistem partileri gibi put ve totemler karşısında hazırola geçmeleri. Hırsızlık ve yosuzluk sonucu zengileşen kesim giderek sistemle entegre olması değişim, dönüşüm diye bir dertlerinin kalmaması, seçim beyannamelerinde  Çözüm sürecini çıkarmaları, eski derin devlet artıklarının, din maskesiyle partiye dolan hızrsızlar... Ak Partiyi hızla aşağı çekmeye başladı.

 

Son zamanlarda ise Paralel yapının, uluslararası katil- firmaların , katil baronların tam kucağına oturan bir çizgiye kayması para tanrısıyla dünyayı esir alan baronların adamı devrişi hazırda bekletmeleri, CHP'nin ihanetçi bir yapıya kaymasını gören CHP'nin içindeki aydın ve yurtsever kesimlerde hızla bu totemci- puta tapıcı yapının  ihanetçi bir çizgiye kaymasıyla sonucu bu partiden hızla uzaklaşmaya başladılar.

 

Hakeza MHP içindeki ekonomi kurmayları da ulusal, uluslararası tüm islam alemi ile bölge ve bölge halklarıyla oynayanların sınıfından... MHP'de eski diktatör Türkiye'nin en yılmaz savunucusu. Sistemin tüm totemlerini kabullenen CHP gibi hata aynısı bir parti. Milli ittifak diye ortaya çıkan sadet-bbp çizgisi küresel odakların dizayn ettiği hala Türkiye Halkını kaz-kuş zaneden anlayışlarla din-milliyetçilik vb. argümanlarla kullanma ve kandırma yönünde geliştirilen küresel bir proje. Tüm bu doneler gözönüne alındığında kısmi AKP, genel analmda HDP bu ağır ablukayı kaldıracak emareleri içinde taşıyan tek siyasi harekat...

 

Türkiye'de ki genel gidişata bakıldığında HDP dışında bu puta tapıcı, diktatör sistemi değiştirecek bir tek partinin kalmadığı kendiliğinden ortaya çıkmaya başladı. Bu gelişmeler, Türkiye'de  yüzyıldır kemikleşmiş olan  bu kirli sistemi değiştirmede iddialı olan HDP'yi öne çıkarmaya başladı.

 

Kürtlerin %90'nından fazlası kendini dindar olarak tanımlarken, AKP'den HDP'de karar kılan yeni oyların yüzde 87-90'ı Kürt vatandaşlarından geliyor. CHP'de   ise  totemci-diktaör sistemi benimsemiş halkın ihanetçi-puta tapıcılar  diye tanımladığı  tek tük Kürtler dışında Kürtler  bu partiden hızla çoktan uzaklaştılar.

 

Türkiye'de seçim sürecine girerken Türkiye'nin tam bağımsızlığını, Türkiye'nin tüm katmalarını kapsayacak iktidar ve Muhalefet cephesinde bir parti ortada gözükmezken, bu kriterlere en yakın parti olarak HDP giderek kabul görmeye başladı...

 

Türkiye halkları yüzyıldan fazladır diktatörlük, puta tapıcılık, totemcilik, dinin sömürü aracı olarak kullanılması, iktidara gelenlerin kısa bir süre zarfında  hırsızlık ve  namussuzlukla zenginleşip sistemle entegre olmaları, sistemi değiştirme adına gelip tekrardan sistemin dayattığı  putları tanrılaştırmaları, dindar gözüküp sistemin dayattığı putlara tapmaları, din değiştirmeleri, sistemle entegre olmaları bu konuda yüzyıldır kesintisiz mücadele veren Kürtlerin içinde yer aldığı HDP'yi öne çıkarmaya başladı.

 

Burada önemli bir mücadele deneyimi, mücadele ederek bugünlere gelen bir kitlenin varlığı, Kürtlerin tarih boyunca hiç bir put ve totem karşısında eğilmeyen kişilikleri...  HDP'ye güveni arttırıyor. Türkiye Halkları sistemi değiştirip dönüştürecek tek gücün Kürtlerin çoğunlukla içinde yer aldığı ve giderek tüm Türkiye'yi kapsayan HDP olmaya başladığından hemfikir. Bu anlamda  kitlelerin, halkın gözünde HDP bir partiden ziyade sistemi değiştirip  dönüştürecek bir hareket olarak görülmeye başlandı...

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA