İBRAHİM TOKSÖZ'ÜN KIZI TUĞBA TOKSÖZ NİŞANLANDI.

Ardahan'ın önde gelen ailelerinden Toksöz Ailesinden Tuğba Toksöz, Malatya'nın önde gelen Ailelerinden Karaca Ailesinden Hasan Karaca ile Kavcık'ta bir düğün Salonunda yapılan törenle nişanlandılar.
Bu haber 2015-04-13 10:23:45 eklenmiş ve 814 kez görüntülenmiştir.

İBRAHİM TOKSÖZ'ÜN KIZI TUĞBA TOKSÖZ NİŞANLANDI.

 

Ardahan'ın önde gelen ailelerinden Toksöz Ailesinden  Tuğba Toksöz, Malatya'nın önde gelen Ailelerinden Karaca Ailesinden Hasan Karaca ile Kavcık'ta bir düğün Salonunda yapılan törenle nişanlandılar. Nişan yüzüklerini bölge STK yapılanmamızda önemli emeği olan Kemal Sanin taktı.

 

40 yıldan fazladır Kavacık'ta ikamet eden, esnaflık yapan, sivil toplum ve STK alanına duyarlılığı ile tanıdığımız Tuğba Toksöz'ün babası İbrahim Toksöz, aynı zamanda Kavacık'ta birçok nokta'da hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı.  Beykoz -Kavacık Közde Kebap Salonu'nun işletmecilerinden.

 

Toksözlerin nişanına CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere bir çok siyasi ve STK mensubu kutlama mesajı yollayarak genç çiftin nişanını kutladılar. Nişan törenine Doğu Medya İmtiyaz Sahibi, Beykoz Ardahanlılar Dernek başkanı Yusuf Sit  başta olmak üzere Ardahan derneklerinden, bölge iş -stk dünyamızdan da önemli bir katılım oldu. Davetliler nişan töreninde genç çifte hediyelerini takdim edip ömür boyu mutluluk dilediler.

Davetliler, Nişan töreninin ardından İbrahim Toksöz'ün işlettiği Közde Kebap Salonunda ağırlandılar. Birlikte yemek  yediler.

 

Doğu Medya/İstanbul

ETİKETLER :
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA