ADAY ADAYININ İNTİHARI TÜRKİYE'Yİ ŞOK ETDİ

Aday adayının intiharı Türkiyede soygun ve siyasi tecavüz üzerine kurulmuş sistemin rezaletini ortaya koydu.
Bu haber 2015-04-08 11:58:57 eklenmiş ve 617 kez görüntülenmiştir.

ADAY ADAYININ İNTİHARI TÜRKİYE'Yİ ŞOK ETDİ

 

Aday adayının intiharı Türkiyede soygun ve siyasi tecavüz üzerine kurulmuş sistemin rezaletini ortaya koydu.

 

Milletvekili aday Adaylarının kesinleşmesinin ardından ülkeyi şok eden gelişmeler yaşanıyor.  İntiharlar, küfürler, ne yapacağını bilmeme tam bir rezalet ortalığı kapladı.

 

Ülkemizde hayatı boyunca bir insan çalışıp bir ev, araba  vb.  şeyleri  zor alıyor.  Kişiliği oturmamış bir sürü insanda ego yada ben tavan yaptığı ve küçücük haliyle kendini bir şey sanan bir sürü insancık var.  Bunları avlayan, soyan dev bir soygun sistemi oluşmuş. Herşeyi para zaneden küçücük insanlar bu soygun çarkında parayı kaptırıp istediği ünvanı da alamayınca bunalım kaçınılmaz oluyor.

 

Mevcut sistemde vekil tayininde  'bir çanta para'  ile yola çıkan birçok insan, ülkeye, halka hizmetten ziyade birkaç çanta para götürme histerisi ile bu işe soyununca bunalım, intihar, küfür vb. küçüklükler de kaçınılmaz oluyor.

 

Bugün Türkiye'de  milletvekili seçimi tam bir garabet. Yukardan aşağıya soyguna, siyasi tecavüze uğrayan binler ve mağdurlar oluşuyor.

 

Bir insan milletvekili olacaksa bu siyasi partilerden ziyade  gerekli yerlere baş vurarak, evraklarını vererek  para'nın, partinin  ön planda olmadığı bir sistemle her isteyen vatandaşın aday adayı olması, kendi imkanları, varsa partisi yada sponsorları aracılığı ile vekilliğini duyurup direkt  halkın seçmesi lazım. Vekiller halktan ziyade ilçe, il vb. parti teşkilatlarının öpücükleri ile  parti üst yapısına kadar ulaşıyor.  Tekmeyi yiyerek  aşağıya doğru düşüyor.  Soygun şebekelerine çarpılmışsa da Bunalım ve intihar kaçınılmaz oluyor.

 

Diyarbakırda seçilemeyecek bir sıraya yerleştirilen Abdurrahman Kurt Adaylıktan çekildi...

 

Bu nasıl bir demokrasi anlayamıyoruz. Altan üste el-etek öp, soygun şebekelerine çarpıl... Ardından intiharlar küfürler... Al sana vekil. Halkın gerçek vekilini seçmediği saçma sapan bir sistem. Bazen tv programlarında seyr ettiğimiz Abdurrahman Kurt gibi düzeyli zor yetişir insanlar partiler tarafından harcanıyor. Parti üst yapıları halkın vekillerini değil kendi vekillerini seçiyorlar...

 

Milletvekili seçimlerinde İktidar ve muhalefetiyle tirajı-komik  bir durum yaşanıyor.  Vekil seçmeyi bilmeyen bir sistem ve  siyasi partiler.

 

İstifalar, küfürler vb. binbir rezalet ve ardından  birde intihar vakası meydana geldi.

 

 

Ankara Rixsos Otel'de iddiaya göre milletvekili listesine giremediği için intihar eden Ayrancı'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

ETİKETLER :
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA