AVŞAR YAPI İNŞAATIN GENÇ PRENSİ NİŞANLANDI...

Zafer, Güngör, Vedat Avşar kardeşlerin sahibi olduğu Avşar Yapı İnşaatın genç prenslerinden Erol Avşar Gazi Mahallesinde yapılan törenle nişanlandı.
Bu haber 2015-03-30 12:31:03 eklenmiş ve 838 kez görüntülenmiştir.

AVŞAR YAPI İNŞAATIN GENÇ PRENSİ NİŞANLANDI...

 

Zafer, Güngör, Vedat Avşar  kardeşlerin sahibi olduğu  Avşar Yapı İnşaatın genç prenslerinden Erol Avşar Gazi Mahallesinde yapılan törenle nişanlandı. Bir önceki Nişan'da olduğu gibi bu nişan töreninde de en çok ter döken Ağabeyleri  Zafer Avşar oldu. Gelen davetlileri karşıladı. Halayın başına durdu.

 

Avşar Yapı İnşaatın sahiplerinden  Vedat  Avşar  2014 Yıl'ının son aylarında  nişanlanmıştı. Nişan  ve düğününe de tanıklık yapmış, Doğu Medya'da haberini yapmıştık.  Vedat'ın nişanının ardından çok geçmeden Avşar Yapı İnşaatın en genç prensi  Erol Avşar'da nişanlandı.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/1925a86938.JPG

Ardahanlı Şit'lerden Ceylan Şit'le nişanlanan Erol Avşar'ın nişan törenine çiftin akrabaları, dernekler, ve iş dünyasından yoğun  bir katılım oldu.

 

Çiftin nişan yüzüğünü nişan törenine katılan en yaşlı akraba tarafından kesildi.  Mahalli sanatçıların müziği eşliğinde Kürtçe-Türkçe-Azerice parçalarla herkes halaya durdu.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/27b76a0148.JPG

Erol Avşar-Ceylan Şit  Ardahan Kültür Dayanışma Derneği yönetimine ve yönetimde yer alan Gülhan Demir'in yegenleri olduğundan Başkan Yusuf Sit, Gülhan Demir, Sinan Demir, Kurdoğlu Derneğinden Ayvaz Yıldırım (Ayvaz Hoca), Hoçvanın diğer köylerinden STK temsilcileri, İstanbul Avrupa yakasında  İnşaat sektöründe Avşar Yapı İnşaat gibi önemli bir konumda olan Yusuf Yapı İnşaatın sahibi Burhan Şit başta olmak üzere, Yücel Avşar, Osman Avşar ve birçok müteahit'de nişan töreninde yer aldılar.

 

Törene katılan davetliler adet olduğu üzere yeni nişanlanan çifte takı ve hediyelerini sundular. Çifte ömür boyu mutluluk dilediler.

NİŞAN FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/115b86d24d.JPG

 

 Doğu Medya/STK-İŞ Dünyası

 

 

ETİKETLER : AVŞAR YAPI İNŞAATIN GENÇ PRENSİ NİŞANLANDI...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA