AV. TEMURHAN YILDIZ İST. 1. BÖLGEDEN AK PARTİ'NİN ADAY ADAYI...

2014 Yerel Seçimlerinde İstanbul Kartal ilçesinde Ak Partiden Bld. Başkan Adayı olan Av. Temurhan Yıldız İstanbul 1. Bölgeden Ak Parti Milletvekili Aday adayı.
Bu haber 2015-03-24 11:39:15 eklenmiş ve 905 kez görüntülenmiştir.

AV. TEMURHAN YILDIZ İST. 1. BÖLGEDEN AK PARTİ'NİN ADAY ADAYI...

 

2014 Yerel Seçimlerinde İstanbul  Kartal ilçesinde Ak Partiden Bld. Başkan Adayı olan Av. Temurhan Yıldız İstanbul 1. Bölgeden Ak Parti Milletvekili Aday adayı. Yıldız,  CHP'nin kalelerinden biri olan Kartalda şaibeli hileli saldırılar nedeniyle ikibin oyla başkanlık seçimini kaybetmişti.

 

Temurhan Yıldız'a  seçimi kaybettirmek için Ak Partili gözüken Fettullahçılar (paralel yapı)  çok büyük bir saldırı başlatmış, yerel'den genele basın alanı başta olmak üzere  Temurhan Yıldız aleyhine büyük bir kampanya başlatmışlardı.  50-100 liralık haber yapan yerel tetikçilerden, yada kendi açtıkları tetikçi gazetelerle ulusal ve yerel anlamda amansız bir saldırıya geçmişlerdi. Halkın bağrına bastığı bir adaya şaibeli bir oy sayımı ile seçimi kaybettirmek için dört koldan saldırı geliştirilmişti...

 

Bütün bu saldırıların ana nedeni bu ülkenin bağrından çıkan, bu ülkenin evladı olan,  milli-manevi değerlerine bağlı, bu ülke insanının, esnafının, iş adamının vatandaşının kumpas, oyun ve hilelerle düşürülememesi, soyulmaması  için  ortaya çıkan lider insanların toplumun önüne çıkmaması içindi. Yıldız'ın başkan olması halinde Kartal'da derin bir kök salan kumpasçıların tüm oyun ve kumpasları da tarihe karışacaktı. Halk,  gerçek başkanları olarak gördüğü Yıldız'ın önümüzde ki seçimlerde tekrardan başkan olarak Kartal'a dönmesini sabırsızlıkla beklemektedir.

 

Bugün Kartaldan, Beykoz'a Av. Temurhan Yıldız'ı tanıyan herkes kendisini taktir etmekte.  Kartal halkı gerçek başkanları olarak Temurhan Yıldız'ı görmektedir. Halk Paralel şebekenin kurduğu kumpas sonucu binbir oyunla başkanlığı elinden alınsa da gerçek başkanlarının Yıldız olduğunu söylüyor. Ve önümüzdeki yerel seçimlerde Yıldız Kartal'da ceketini de koysa da ezici bir şekilde Kartal'da bld. başkanı olacaktır yönünde görüş birliği içinde. Bu gerçeği engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir görüşü tüm Kartal'da hakim.

 

YILDIZ MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAR AÇIKLAMAZ AYNI KUMPAS VE SALDIRILAR BAŞLADI...

 

Paralel Kumpasın hedefe koyduğu Yıldız önümüzde ki  7 haziran yerel seçimlerinde İstanbul 1. bölgeden Ak Parti  Milletvekili aday adayı. Donanımı, toplumsal alandaki mühendisliği, İstanbul'un yerel ve genel anlamda sorunlarına vakıf olması, belediyecilik alanında ki uzmanlığı,  lider özellikleri ile Ak Partinin İstanbul'da ki en önemli profesyonel anlamda kendini yetiştirmiş aday adaylarından biri. Halk vekil olarak ilk sıralarda yer alacağına hem fikir.

 

Yıldız'ın adaylığını açıklaması ile birlikte paralel kumpas yine dört koldan saldırıya geçti. Yine 50- 100 liralık tetikçilerle saldırıya geçti. Kartal'dan Beykoz'a kendisini yıpratmak için Sürekli aleyhine haberler yaptırmaya, yıpratma operasyonlarını başlattılar. Bu saldırının altında yatan ana gerçek  Milletvekili olacak olan Yıldız'ın halkın da beklediği bir şekilde daha güçlü bir şekilde Kartal'a Bld. Başkanı olarak döneceği korkusu.

 

Ama korkunun ecele faydası yok.  Ne kadar oyun ve kumpas kurulursa kurulsun Yıldız en güçlü milletvekili adaylarından biri. Halkın kendisine ihtiyaç duyduğu her yerde olacaktır.

 

AV. TEMURHAN YILDIZ KİMDİR...

 

06.04.1971 yılında Artvin'de doğdu.

 

İlkokulu memleketinde okudu. Liseyi Şavşat İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Üniversite eğitimine 19 Mayıs Üniversitesi'nde başladı. Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Öğretmenliğinden 1991 yılında mezun oldu.

 

Ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1995 yılında bitirerek yüksek öğrenimini tamamlamış oldu.

 

1996 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Üye Olduğu Kuruluşlar: Artvinliler hizmet denetim kurulu üyesi, mütevelli heyeti, Kartal Doğu Karadenizliler Derneği üyeliği, Kurtalı Doğu Karadenizliler Derneği üyeliği, İstanbul Barosu

 

2001 yılında AKP Kartal İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu üyesi olarak görevine başladı. 2002-2004 ilçe başkan yardımcı görevine getirildi. Yine 2002 yılında milletvekilliği Genel Seçim Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcılığı görevini icra etti.

 

2004- 2008 yılları arası Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptı.

 

2008 yılında ilçe başkanlığına seçildi. 2012 yılı 4. olağan İlçe Kongresinde ilçe başkanlığı görevine . kez seçildi.

 

1 Kasım tarihinde Kartal İlçe Başkanlığı görevinden Kartal Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etti.

 

Av. Temurhan Yıldız'la ilgili daha fazla haber için linke bakınız...

 

http://www.sondakika.com/temurhan-yildiz/

DOĞU MEDYA / HABER ANALİZ...

info@dkmhaber.com

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA