ARDAHAN'DA HDP'nin Milletvekili Aday Adayı Sayısı 10 Oldu

ARDAHAN'DA HDP'nin Milletvekili Aday Adayı Sayısı 10 Oldu
Bu haber 2015-03-23 22:25:54 eklenmiş ve 617 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN'DA HDP'nin Milletvekili Aday Adayı Sayısı 10 Oldu

 

Göle'nin etkili ailelerinden Çapan ailesinden Hakan Çapan HDP'den Ardahan Milletvekili Aday Adayı oldu..

 

Tarım ve Hayvancılık alanında ki uzmanlığı ile tanınan Hakan Çapan,  Halkın Demokrasi Partisi Ardahan İl Örgütüne milletvekili aday adayı  başvurusunu yaptı. Çapanla birlikte Ardahan'dan sonra en çok oyu bulunan ilçelerinden Göle'den yeni bir aday adayın daha başvurduğu HDP Ardahan'ın Milletvekili aday adayı sayısı 10 kişiye ulaştı.

 

Geçtiğimiz hafta Ankara'da HDP Genel Merkezini ziyaret ettiğini duyurduğumuz Göleli İşadamlarından Hakan Çapan'ın da Ardahan HDP İl Başkanlığına girerek resmi başvurusunu yaptığı Halkın Demokrasi Partisi  Ardahan Milletvekili Aday Aday sayısının 10 olduğu görülürken bu aday adaylarının Ardahan'dan sonra en çok oyu bulunan Göle'de HDP'nin milletvekili aday adayı sayısı 5 oldu.

 

ÇAPAN, TARIM VE HAYVANCILIK ALANINDA TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ UZMANLARINDAN BİRİ...

 

Tarım ve hayvancılık üzerine Türkiye'deki tüm otoritelerin uzman olarak kabul ettiği Hakan Çapan, Ardahan'da kurduğu modern süt ve süt ürünleri fabrikasının yanı sıra İstanbul'da bulunan bölge STK'ları içinde etkili bir isim.

 

Hakan Çapan gibi  İstanbul bölge dernekleri içinde faal olan MAhir Sural Ardahan'da HDP, Saadet Garan CHP İstanbul 1 Bölge Milletvekili  Aday Adayı, Iğdırlı Mehmet Emin Adıyaman Iğdır HDP, Sefer Karakoyunlu ise Iğdır MHP'den Milletvekili Aday  Adayı, Cevdet Şentürk'ün Kızı Derya Şentürk, ve STK'larda aktif misyonu ile tanıdığımız Ayfer Polat ile Zekeriya Dede,  CHP 1. bölgeden aday adayı  oldular.

 **KİMLERE NE MESAJI VERMEK İSTEDİ?

KİMLERE NE MESAJI VERMEK İSTEDİ?

 

Hakan Çapan'ın Ardahan HDP'de Milletvekili Adayı olmadan önce CHP Genel Başkanı ile görüştüğü ortaya çıktı.

 

**KİMLERE NE MESAJI VERMEK İSTEDİ?

 

Geçtiğimiz günlerde önce Ankara’da, ardından Ardahan’da HDP’ye giderek, partiye resmen üye olan ve resmi başvurusunu yaparak HDP’den Ardahan Milletvekili Aday Adayı olan Hakan Çapan HDP’den Milletvekili Aday Adayı olduktan bir gün sonra Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin fotoğrafını internette paylaştı.

 

**KİMLERE NE MESAJI VERMEK İSTEDİ..

 

Ardahan HDP’yi ziyaret edip, yıllardır parti yöneticiliği yapanlardan daha etkili, daha partili gibi güzel bir konuşma yaptıktan sonra HDP’den Milletekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Ardahan Göleli İşadamı Hakan Çapan’ın HDP’ye başvuru yaptığının haber olarak kamuoyuna duyurulmasında kısa bir süre kendi facbook sayfasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin fotoğraflarını yayınlaması dikkatlerden kaçmadı.

Çapan’ın HDP’li olduğu günün hemen ardından CHP Genel Başkanı ile çekilmiş olan fotoğrafını neden yayınladığı anlaşılmazken, bu davranışı mesaj olarak algılayanlar da oldu.

 

Çapan’ın HDP Genel Merkezine giderken ve HDP Ardahan’da Milletvekilliği başvurusunu  yaparken hiç bir fotoğraf yayınlamaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak : Fotoğraflar Kuzeydoğu Anadolu Gazetesi...

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA