MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı Ankara'da Yapıldı

MHP, Türk halkının ezici çoğunluğunun dünya Siyonizminin projeleri olarak gördüğü değerlerle halkın önüne çıkarak "Bizimle Yürü Türkiye" dedi.
Bu haber 2015-03-21 11:49:26 eklenmiş ve 681 kez görüntülenmiştir.

MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı Ankara'da Yapıldı

 

MHP, Türk halkının ezici çoğunluğunun  dünya Siyonizminin projeleri olarak gördüğü değerlerle halkın önüne çıkarak "Bizimle Yürü Türkiye" dedi.  

 

Türkeşli,  Atatürklü  MHP kongresinde, Osmanlı, Selçuklu , Fatih Sultan vb. Türk büyüklerinin, değerlerinin yanı sıra İslami hiç bir değerinde yer almadığı  MHP kongresinde , bir başka deyişle Türkiye ile alakası olmayan değerlerle halkın önüne çıkan MHP  "bizimle yürü Türkiye"  sloganı ile 11. Olağan kurultayını yaptı. 

 

Bahçeli, geliştirdiği sistemle kendisini seçen delegeleri muhkem yaparken, rakipleri hep kırptı. bu kurultayda'da kendisine karşı çıkabilecek tüm yapıyı kırptı. MYK yarıya yakın biçildi. Böylece MHP'de kendisine karşı koyacak muhalif yapı bırakmadı. MHP'ye müthiş bir demokrasi yerleştirdi. Allah gecinden versin ölene kadar tek Başbuğ Bahçeli...

 

Partililer, Ankara Spor Salonu'ndaki yerini aldı. Kurultayın sloganı 'Bizimle yürü Türkiye'. MHP lideri Bahçeli'nin rakibi ise Mesut Türker.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 11. Olağan Büyük Kurultayı "Bizimle Yürü Türkiye" sloganıyla Ankara'da başladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin 'İki bayram bir arada olsun' teklifi ile 21 Mart Nevruz gününe denk getirilen kurultay, Arena Spor Salonu'nda şenlik havasında gerçekleştiriliyor.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin saat 11.00 itibariyle salona girmesiyle büyük bir coşku yaşandı. "Bahçeli Nevruz ateşini yakmaya geliyor" anonsuyla birlikte salonda sloganlar atıldı.

 

Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı kurultaydan dakika dakika gelişmeler....

 

MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na katılan partililer, Ankara Spor Salonu'ndaki yerini aldı. Kurultay için hazırlanan salonda Türk bayrağı ve 3 hilalli parti bayrağının yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk ile Alparslan Türkeş'in posterleri yer aldı.

 

BAHÇELİ SALONDA

 

MHP lideri Devlet Bahçeli de saat 11:00'da büyük bir coşkuyla kurultay salonuna geldi. Alkış ve sloganlarla karşılanan Bahçeli salondaki yerini aldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte kurultay resmen başladı.

 

BAHÇELİ KONUŞUYOR

 

Bahçeli'nin kurultay konuşmasından satır başları şöyle:

 

"Bahar bayramı Nevruz'u kutluyorum. Türklüğün kalbi bu salonda akmaktadır. Türk islam alemi bu salondan duyurulacak umut dolu mesajları bekliyor. Türkiye'nin kurutluşu için bağımsızlık ateşini yakanlar buradadır. Hoş geldiniz.."

 

SIK SIK TEKRARLANAN SLOGAN

 

"Bizimle yürü Türkiye" çağrısı ile düzenlenen Kurultay için salona Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin fotoğrafının da bulunduğu "Yasaklara karşı bizimle yürü Türkiye", "Tavizlere ve tahriklere karşı bizimle yürü Türkiye", "Bin yıllık kardeşliği bozmak isteyenlere karşı bizimle yürü Türkiye", "Haksızlığa ve adaletsizliğe karşı bizimle yürü Türkiye", "Hainlere karşı bizimle yürü Türkiye", "Çözülmeye ve yıkıma karşı bizimle yürü Türkiye" ve "Yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı bizimle yürü Türkiye" yazılı pankartlar asıldı.

 

MEHTER MARŞI DA SÖYLENDİ

 

 

Kurultay çalışmalarına geçilmeden önce bir konser veren sanatçı Atilla Yılmaz, MHP'nin genel seçimlerde yürüteceği kampanya için bestelenen ve ilk kez seslendirilen "Bizimle Yürü Türkiye" şarkısının yanı sıra Mehter Marşı'nı da söyledi.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA