Beykozlu Şehit Ailelerine Vefa

Çanakkale savaşının 100.yılı dolayısıyla Beykozlu Şehit Aileleri Derneği mensupları, şehitlerin aziz hatıralarının anıldığı vefa yemeğinde bir araya geldi.
Bu haber 2015-03-20 14:42:32 eklenmiş ve 841 kez görüntülenmiştir.

Beykozlu Şehit Ailelerine Vefa

 

Beykozlu Şehit Aileleri Derneği mensupları, şehitlerin aziz hatıralarının anıldığı vefa yemeğinde bir araya geldi.

 

İlçede ikamet eden şehit ailelerini buluşturmak ve kendilerine manen destek olmak amacıyla İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ev sahipliği yaptı.

Şehit aileleri onuruna verilen yemekte İstanbul Boğaz Komutanı Tümamiral Ercüment Tatlıoğlu, Askerlik Şube Başkanı Albay Serhat Berka Erdem, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Boydak, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Toprak, Beykoz Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Beykoz Şehit Aileleri Derneği Başkanı Erkan Erdoğan da hazır bulundu.

Şehit ailelerine hitaben bir konuşma yapan Başkan Yücel Çelikbilek:  “Şehitlerimiz Beykozluların değeri, gururu ve yüz akıdır. Onlar parayla, şanla, şöhretle edinilemeyecek bir makama erdiler. Şehitlik mertebesine ermiş evlatlarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Onlar sizlerin şefaatçileri, hepimizin manevi evlatlarıdır. Sizleri bu gece burada görmekten hepimiz çok memnun olduk. Ayaklarınıza, ömürlerinize sağlık olsun. Ülkemizde esen barış rüzgârları artık toplumun bu kanayan yarasını, terör belasını defedecektir. Dünyada savaştan ve terörden beslenen kimler varsa hep birlikte onlara artık dur diyeceğiz inşaallah. Birilerinin silah satarak para kazanması için bizler artık birbirimizi vurmayacağız. Kardeşçe, kol kola, omuz omuza hep birlikte bu güzel memleketimizi layık olduğu günlere kavuşturacağız” dedi.

Şehit ailelerine gereken her türlü desteği vereceklerini ifade eden Başkan Çelikbilek, geceye katılan ailelere minnettar olduklarını belirtti.

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan ise, 100. Yılını idrak ettiğimiz Çanakkale Zaferi’ni bu milletin bir daha yaşamaması temennisinde bulunarak, şehitlik rütbesinin bir nasip olduğunu vurguladı ve her türlü sıkıntıda şehit ailelerinin yanında olacaklarını, kapılarının sonuna kadar kendilerine açık olduğunu dile getirdi.

 

Program sonunda Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş şehitlerimiz için dualar okudu. 

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA