İSTANBUL'DA HALKIN EN ÇOK İLGİ GÖSTERDİĞİ M.VEKİLİ ADAY ADAYI NAMA

Özgen Nama katıldığı tüm etkinliklerde halkın sevgi seli ile karşılaşıyor.
Bu haber 2015-03-16 22:22:10 eklenmiş ve 675 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL'DA HALKIN EN ÇOK İLGİ GÖSTERDİĞİ M.VEKİLİ ADAY ADAYI NAMA

 

İstanbul'da sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkın içinde gördüğümüz, başta bölge derneklerimizin düzenlediği etkinlikler olmak üzere her zaman etkinlikten etkinliğe koşan bir isim Özgen Nama. CHP'li aday adayları içinde herkesiminden halkın en çok ilgi duyduğu kendisiyle özdeşleştirdiği bir isim Özgen Nama. Nama katıldığı tüm etkinliklerde halkın sevgi seli ile karşılaşıyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi 1. Bölge milletvekili ön seçim adayı Özgen Nama, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor.

 

Milletvekili ön seçim adaylığı sürecinde aktif bir çalışma içine giren Özgen Nama, derneklerin düzenlediği gecelere katıldığı  gibi CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği dayanışma yemeğine de katıldı.

Dernek gecelerinde olduğu gibi burada da partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Nama “Benim için Sancaktepe ne ise, Çekmeköy de odur dedi. İçinizden bir nefer olarak sizin için sizler için birşeyler yapmak bizim için şereftir. Bizim için en büyük onur halkın hizmetinde olmaktır. Sevgi, saygı ve bizi kucaklamanızı hak etmek için elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız dediler. Nama'nın konuşması ve masalrı ziyaretleri sık sık alkışlarla kesildi.  Nama, geçen yerel seçimde Sancaktepe’de belediye başkanlığına aday olduğumda nasıl ki hergün halkımın arasında olduysam, sadece seçime endeksli değil herzaman daha geniş bir şekilde, daha geniş bir alanda aynı çalışmalarımı sürdürüyorum” dedi.

 

Gecede Özgen Nama, yoğun alkışlar arasında bütün masaları tek tek dolaşarak partililerle sohbet etti. Nama, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı.

 

Doğu Medya/İstanbul

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA