AK PARTİ KAYNAĞINA YÖNELDİ, ERBAKANLARA GİTDİ...

Davutoğlu'ndan Erbakan Ailesine Adaylık Sürpriz teklif. Ak Parti Erbakan Hoca'nın mirasıdır. Parti Kaynağına yönelmek zorundadır.
Bu haber 2015-03-16 09:14:21 eklenmiş ve 488 kez görüntülenmiştir.

AK PARTİ KAYNAĞINA YÖNELDİ, ERBAKANLARA GİTDİ...

 

Davutoğlu'ndan Erbakan Ailesine Adaylık Sürpriz teklif. Ak Parti Erbakan Hoca'nın açtığı yoldan ortaya çıktı, dolayısıyla milli görüş çizgisinin mirasıdır. Parti çıkış kaynağına yönelerek Ak Partinin gerçek sahiplerinin partiyi sahiplenme yolunu açtı...

 

Milli Görüş'ün siyasi temsilini üstlenen Saadet Partisi ile yollarını ayıran Fatih Erbakan'a AK Parti vefa elini uzatacak. AK Parti karar alma mercilerinde yapılan görüşmelerde parti yönetiminin Erbakan'ı davet etmesi fikri ön plana çıktı. Elif Erbakan ismi de konuşuluyor.

 

KONYA'DA ADAY GÖSTERİLECEK

 

AK Parti MYK kararı ile Fatih Erbakan'a 7 Haziran seçimlerinde kendisini aday göstermek istediklerini iletecek. Erbakan'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun memleketi ve Milli Görüş lideri merhum Erbakan'ın seçim bölgesi olan Konya'dan aday gösterileceği belirtildi.

 

KIZINA TEKLİF GÖTÜRÜLECEK

 

AK Parti'nin bir diğer aday olarak Erbakan ailesinden Elif Erbakan Altınöz'e de teklif götüreceği konuşulan konular arasında. Altınöz'ün kabul etmesi halinde İstanbul veya Ankara'dan aday gösterileceği kaydedildi. Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın'ın da Zonguldak'tan aday gösterileceği konuşuluyor.

 

VEFA BORCU OLARAK GÖRÜLÜYOR

 

Bu isimler için MYK'nın bir karar alması gerekiyor. 7 Haziran seçimlerini Türkiye'nin kaderi ve geleceği açısından çok önemli gören AK Parti, anayasayı değiştirecek 330 veya daha fazla milletvekili çıkarmak için çalışmalar yürütüyor.

 

Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde milletvekilliği konusunda şu açıklamayı yapmıştı:

 

 

"Erbakan hocamızın ismine olan teveccüh ve ilgiden dolayı milletimizin teveccühü, ilgisi, talebi var. Vefa borcunu ödemek istediklerini ve bendenizin Meclis'e o ilden gönderilmesiyle böyle bir vefa borcunu ödeyeceklerini her zaman ifade ediyorlar. Böyle bir şey düşünürsek destek olacaklarını söyleyip teveccüh gösteriyorlar." 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA