ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ BEYİNLERİNDEN PROF. FATİH MEHMET AVŞAR 3. BÖLGEDEN M.VEKİL ADAY ADAYI

Ak Parti 3. Bölgeden Milletvekili aday adayı olan Kerem Avşar'ın oğlu Prof. Fatih Mehmet Avşar'da adeta babasından aldığı bayrağı daha ilerilere taşıyan, uluslararası anlamda kabul gören, Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyuran bir beyin.
Bu haber 2015-03-15 00:29:00 eklenmiş ve 1345 kez görüntülenmiştir.

ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ BEYİNLERİNDEN  PROF. FATİH MEHMET AVŞAR 3. BÖLGEDEN M.VEKİL ADAY ADAYI

 

Aşağıda detaylı bir şekilde özgeçmişine yer vereceğimiz Prof Fatih Mehmet Avşar  ülkemizin ve bölgemizin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan Albay Kerem Avşar'ın oğlu. Ve kendiside ülkemizin yetiştirdiği en önemli beyinlerden, en önemli değerlerden biri.

 

Kore gazisi olan Kerem Avşar günümüz Türkiye'sinin askeri kanaat anlamında Erbakan Hoca'nın direktifleriyle temellerini  atan bir beyin. Ordudan ayrılıp Refah Partisinin temellerini atılmasında büyük bir emeği olan Milli Görüş'ün kurucularından biri.

 

Geçen haftalarda ulusal ve yerel basınında yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan Kerem Avşar'la gizli görüştü yönündeki haber ve videolardan da anlaşılacağı üzere Kerem Avşar Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan'ın hocası. Onun Büyükşehir Belediye başkanlığı yolunu açan, onu Erbakan Hoca'ya öneren ve kabul ettiren  beyinlerden biri.  Erdoğan'ın bazen ziyaret ettiği fikir teatisinde bulunduğu yegane bir insan.  Rahmetli Erbakan'ın girişimleriyle ordudan ayrılıp Milli görüş bilincinin tüm Türkiye sathına yayılmasını sağlayan en önemli aktörlerden birisi.

 

Ak Parti 3. Bölgeden Milletvekili aday adayı olan Kerem Avşar'ın oğlu Prof. Fatih Mehmet Avşar'da adeta babasından aldığı bayrağı daha ilerilere taşıyan, uluslararası anlamda kabul gören, Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyuran bir beyin.

 

Sağlık alanında Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli beyinlerden biri olan Prof. Fatih Mehmet Avşar, Dünya çapında ilk 100 cerrah içinde yer aldığı gibi, Türkiye'de ise ilk 7 cerrah içerisinde içinde yer alan bir uzman.

 

Toplumsal duyarlılığı üst safhada olan F. M. Avşar ulusal anlamda Onlarca STK'da kurucu, yönetim kurulu üyeliği, üyelik ve zaman zaman başkanlık yapan bir insan. Ankara'da yaşadığı için kendisini sık sık göremediğimiz Avşar, 2004’ten beri Sağlık Bakanlığı Özel Hastaneler Teknik Komisyon Başkanlığı yaparken (İstanbul ilinde 168 adet hastanenin ön inceleme, ruhsat, açılış ve denetleme işlemlerini yapmakta) bu anlamda İstanbul'da gözükmeye ve ikamet etmeye başladı.

 

Avşar, özellikle Ankara'da bulunan bölge STK'larımız içinde de iyi tanınan bir isim. Ankara KAİ Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım'ın çok iyi bir arkadaşı. Ardahan Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği "Dünya Ardahanlılar Günü" etkinliğinde tanımaya başladığımız Prof. Avşar'ı bölge STK'larına tanıtan isimler ise Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) Başkanı İlter Avşar ve  hem Beykoz Ardahanlılar Derneği Y. K. üyesi hem de AREV'in genel sekreterliğini yapan Fuat Avşar sayesinde oldu.

KATILDIĞI ETKİNLİKLER TWETER VE SOSYAL MEDYA AVSARI GÖRMEK İCİN RESME TIKLAYINIZ...

 http://www.dkmmedyatv.com/files/news/default/dr-fatih-murat-avsar1adddf003beb09260833.jpg

Geçen Hafta AREV'in genel başkanı İlter Avşar'ın nenesi vefat etmişti. Avşarların akrabası olan Prof. Fatih Mehmet Avşar bugün babası Kerem Avşar'la birlikte Beykoz'da verilen mevlite katıldı.

 

Doğu Medya olarak kendisini görür görmez "Hocam sizinle kısa bir röportaj yapmak istiyoruz" dedik ve bizi kırmadı.

 

 

AVŞAR'LA YAPTIĞIMIZ KISA ROPÖRTAJI OLDUĞU GİBİ AŞAĞIYA ALIYORUZ...

 

-DKM- HOCAM SİYASETE ATILMA FİKRİ NEREDEN DOĞDU

 

-Prof  F.M.Avsar: Sağlık alanında bir uzman olarak memleketimin ulusal sağlık politikalarına yöne vermek,

-Çözüm Süreci

-Yeni Anayasa

-Başkanlık Sistemi'nin ülkemizde hayata geçirilmesi için aday oldum dediler.

 

Avşar, Türkiye Küresel güçlerin, firmaların ana savaş alanı. Süper güçler, dünyayı dizayn eden, etmeye çalışan küresel firmalar başta olmak üzere Türkiye'de hakimiyet anlamında dünyanın en büyük savaşı yaşanmaktadır.

 

Bir İmparatorluğun (Osmanlı Devleti) doğal mirasçısı olduğumuzdan dolayı tarihi misyonumuza ve mirasımıza sahip çıkmak zorundayız. Osmanlı Hinterlandı olarak adlandırabileceğimiz Asya'dan Ortadoğu'ya, Buradan Afrika'nın Derinliklerine İslam Alemi başta olmak üzere tüm coğrafya gözünü Türkiye'ye dikmiştir.  Türkiye'nin tarihi mirasına ve misyonuna sahip çıkmaması için hem içerden hem de dışarıdan yüzyıldan fazladır tarihin en büyük kuşatması ile karşı karşıyayız. Türkiye halkı, halkları bu savaşın farkında oldukları için, halk Türkiye'de siyaset yapan Muhalefetin 50-100 yıl ilerisinde olduğu için ve bu savaşı net olarak gördüğü ve kavradığı için 12 yıldır Ak Partiye ezici bir çoğunlukla destek vermektedir. Bir başka deyişle Türkiye Küresel güçlerle, halkların savaş arenasına dönüşmüştür. İnsanlık tek kurtuluş yolunun İslam olduğunu görmeye başladı. Bu anlamda Küresel güçler terör ve terör çeteleri ile İslam coğrafyasına yönelip İslamla-terör kavramını yan yana getirmeye çalışmaktadırlar.

 

Bu anlamda önümüzdeki genel seçim Türkiye'nin kader seçimidir. Türkiye'nin geleceği ise tüm dünyanın geleceğini belirleyen ana etken olmuştur. Bu anlamda Anayasayı değiştirecek milletvekili sayısını muhakkak yakalamak zorundayız. Bu savaşta Türkiye'nin başarılı bir şekilde çıkması için Cumhurbaşkanımızın ve Ak Partinin belirlediği hayati önemde hedefler var. Bu hedefler:

 

-Çözüm Süreci

-Yeni Anayasa

-Başkanlık Sistemi

 

Bütün eforumuzu ve gücümüzü halkın ve siz hemşerilerimizin desteğiyle  bu üç ilkenin hayata geçmesi için kullanacağız. Laf değil hizmet üretmek için yola çıktık.

 

DOĞU MEDYA: Bölgesel bir yayın olduğumuzdan İstanbul ve Kuzeydoğu Anadolu'da yaygın olarak takip edilen  bir yayın olarak bölgemiz ve hemşerilerimizle ilgili düşüncelerinizi alabilirmiyiz, bunun yanında bölge STK'larına bakış açınız hakkında biraz bilgi verirmisiniz...

 

-Prof  F.M.Avsar- Hayatımız, mesleğimiz ve STK'lar arasında geçmektedir. Memlekete duyarlılık lafla olamayacağını bildiğimizden gidip orada bir ev yaptık. 600 bin Ardahanlının 375-400 bini İstanbul'da yaşıyor. Bu nüfusa bölgeyi kattığımızda yaklaşık olarak 1.5 milyonu geçmektedir. 1. hedefimiz bu nüfusu gerçek anlamda Ak Partiyle tanıştırmak, Ak Partiye desteğini sağlamak olacaktır.

 

2.Hedefimiz ise hayatı STK'lar içinde geçen bir insan olarak siyaset ve siyaset erbabının ciddi STK'lara alerji duydukları gerçeğinden hareketle STK'larımızın alt yapılarını tam oturtmaları için gereken desteği vereceğiz. Özne olarak çalışmaların içinde yer alacağız. Lafla değil hizmetlerimizle var olacağız.

 

DR. FATİH MURAT AVŞAR  KİMDİR?


Sağlık alanında Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli beyinlerden biri olan Prof. Fatih Mehmet Avşar, Dünya çapında ilk 100 cerrah içinde yer aldığı gibi, Türkiye'de ise ilk 7 cerrah içerisinde içinde yer alan bir uzman.

 

Alttaki Linklere Tıklayarak Kendisiyle ilgili her tür bilgiyi görbilirsiniz...

 

 

 

DR. FATİH MEHMET AVŞAR TWETTER HESABI

https://twitter.com/drfatihavsar

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/443f21b6f1.JPG

 

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/44a9975c4b.JPG

Prof. Dr. Fatih Mehmet Avşar Ardahan Dernekler Federasyonu Gecesinde Ardahan Eğitim Vakfı Başkanı İlter Avşar ve Ardahan Derneği Bşk. Yardımcısı  Akın Bozkaya İle Birlikte...

 

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/64c9c1ba0e.jpg

Prof. Dr. Fatih Mehmet Avşar AREV'in düzenlediği bir akrabalrının Mevlit'ine Baba Kerem Avşarla Birlikte Katıldılar...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/33bdca1e71.jpg

Prof. Dr. Fatih Mehmet Avşar Doğu Medya İmtiyaz Sahibi,  Ardahan Kültür ve Dayanşma Derneği Başkanı Yusuf Sit'le Röportaj Yaparken. Avşar bölge STK yapılanması  ve basın alanında Doğu Kültür Medya'nın önemli açıkları kapattığını söyleyerek DKM'yi STK ve Basın alanındaki başarılarından dolayı kutladı...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/404216d54c.jpg

 

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/65900c4c11.jpg

 

 

DOĞU MEDYA/ İŞ-STK-SİYASET

 

AVŞARIN ÖZGEÇMİŞİ:

 

 

ÖZGEÇMİŞ 1.VERSİYON

Prof. Dr. Fatih Mehmet AVŞAR 1959 yılında Emirdağ’da doğdu. Ankara Atatürk Lisesi’ni bitirdikten sonra, ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde okudu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Mecburi hizmetini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde yaptıktan sonra Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji ihtisaslarını 1994 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi’nde tamamladı. S.B. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrahi Başasistanı, Şef Yardımcısı, Klinik Şefi ve Başhekim Yardımcısı olarak çalıştı. 1999 yılında Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı Mekke Hastanesinde Baştabip Yardımcılığı ve Hac görevlerini tamamlandı. 2004 yılında Doçentlik ünvanını kazandı. 2009 yılında  Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Genel Cerrahi Profesörlük kadrosuna atandı. Aynı yıl 2547 sayılı YÖK Kanunu’nun 38-B Maddesi’ne göre kurumun ihtiyaç duyduğu zamanlarda Kafkas Üniversitesi’nde görev yapmak üzere Sağlık Bakanlığı’nda görevlendirildi.

1995–2014 yılları arasında değişik zamanlarda ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde mesleki ve akademik çalışmalar yaptı. Sağlık Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve  TİKA ortak görevi olarak 50’ye yakın Asya, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkesinde mesleki çalışmalarda bulundu. 2002-2009 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı yaptı. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrahi Eğitim Görevliliği; Karaciğer, Böbrek ve Kompozit Doku Nakli Sorumlu Uzmanlık ve Mesul Müdürlük görevlerini yürüttü. 2004’ten beri Sağlık Bakanlığı Özel Hastaneler Teknik Komisyon Başkanlığı (İstanbul ilinde 168 adet hastanenin ön inceleme, ruhsat, açılış ve denetleme işlemlerini yapmıştır), 2009 yılından beri Sağlık Bakanlığı Organ Nakli Bilimsel Danışma Kurulu Başkanlığı; 2011’den beri Sağlık Bakanlığı Ulusal Transplantasyon Koordinasyon Kurulu (UKK) Üyelikleri devam ederken, değişik zamanlarda Kafkas Üniversitesi’nde Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanlığı, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlığı, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği ve Üniversite Senato Üyeliği görevlerini üstlendi. Kanser Cerrahisi, Bariatrik-Metabolik Cerrahi alanlarında çok sayıda araştırmaları bulunmaktadır. Türk Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Derneği, Uluslar arası New York Bilimler Akademisi, Dünya Robotik Cerrahi Derneği, Amerikan Gastrointestinal-Endoskopik Cerrahlar Cemiyeti, Uluslar arası Mide Kanseri Cemiyeti, Türk ve Uluslar arası Bariatrik-Metabolik Cerrahi Cemiyeti aktif asil üyeliği gibi görevleri bulunmaktadır. 130’dan fazla ulusal ve uluslararası bilimsel makalesi ve 160’dan fazla ulusal ve uluslararası bildirilerinin yanı sıra çok sayıda kitap/bölüm yazarlığı ve çevirileri  vardır. 45 SCI makalesine 326 atıf almıştır. Çok sayıda doçentlik, profesörlük, şef/şef yardımcılığı, başasistanlık, uzmanlık, yüksek lisans ve doktora jüri üyelikleri, proje  ve tez yöneticilikleri bulunmaktadır. Birçok ulusal ve uluslararası derneğin aktif-asil üyeliğini, yönetim kurulu üyeliklerini ve başkanlıklarını yürütmektedir. Amerikan Cerrahlar Koleji’nin aktif asil üyesidir. Çok sayıda ulusal ve uluslararası dergide yayın kurulu üyelikleri ve hakemlikleri bulunmaktadır. Birçok ulusal ve uluslararası bilimsel organizasyonu gerçekleştirmiştir.

Memur-Sen Kurucu Üyeliği, Sağlık-Sen Kurucu Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Eğitim Sekreterliği görevlerinde bulunmuştur. 2014 yılında Kafkas Üniversitesi Rektörlük seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı’nın tensiplerine sunulan 3 kişilik listede yer almıştır. Ayrıca Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde de okuyan Prof. Dr. Fatih Mehmet Avşar, çok iyi derece İngilizce bilmekte, evli ve iki çocuk babasıdır.

ÖZGEÇMİŞ 2.VERSİYON

Kişisel Bilgiler:

Adı Soyadı         : Prof. Dr. Fatih Mehmet AVŞAR

Doğum Yeri ve Tarihi  : Emirdağ - 12.06.1959

Medeni Durumu          : Evli, 2 Çocuk Babası

Öğrenim:

Lise

Ankara Atatürk Lisesi – 1976

Üniversite

1.   ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü (ODTÜ İngilizce Hazırlık Okulu + 2 yıl), 1976-1979

2.   Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi (İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2 yıl), 1979-1985

3.   Mecburi Hizmet: İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi, Anesteziyoloji ve Reanimasyon-Algoloji Anabilim Dalı 1985-1987

4.   İhtisaslar: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Cerrahi Onkoloji Bilim Dalı, 1987-1994

Halen Okuduğu Üniversite

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2011-

Askerlik

        800 Yataklı Mevki Asker Hastanesi, ASAL Daire Başkanlığı, 1992-1993 (Kısa Dönem)

Çalıştığı Kurumlar ve Görevleri:

1.   Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği Başasistanı, 1994-2001

2.   Brussels St. Pierre Hospital, Fellow of Minimally Invasive Bariatric Surgery, 2000

3.   Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği Şef Yrd., 2001-2005

4.   Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yrd. , 2002-2009

5.   Boerdoux Dulucque Hospital, Fellow of Minimally Invasive Bariatric Surgery, 2003

6.   Sağlık Bakanlığı Özel Hastaneler Teknik Komisyonu Üyesi, 2003

7.   Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD YÖK - Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Doçent Dr., 2004

8.   Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Klinik Şefi, 2005-2015

9.   Ghent University Hospital, Fellow of Minimally Invasive Bariatric Surgery, 2008

10.               Lyon Jean Mernose Hospital, Fellow of  Minimally Invasive Bariatric Surgery, 2009

11.               Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD Başkanı, 2009

12.               Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı, 2010

13.               UCLA- Los Angeles/ CA- USA Bariatric-Metabolic Surgery, 2010

14.               SAGES Annual Scientific Session & Postgraduate Course: Minimizing MIS, Bariatric Surgery, MIS Colorectal Surgery, Endoscopy for Surgeons  San Antonio/ TX- USA,  2011

15.               Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakli Direktörü, Kompozit Doku Nakli Mesul Müdürü, Böbrek ve Karaciğer Transparantasyonu Sorumlu Uzmanı, 2011-

16.               Sağlık Bakanlığı Organ Nakli Kompozit Doku ve Barsak Transplantasyonu Bilimsel Danışma Kurulu Başkanı, 2011-

17.               Ulusal Transplantasyon( Organ Nakli ) Koordinasyon Kurulu Üyesi, 2011-

18.               International School of Robotic Surgery - ACOI Special School of Robotic Surgery, Dept. General Surgery, Misericordia Hospital, Grosseto, Italy, 2011

19.               American College of Surgeons, UICMC, Chicago- IL/USA, 2012

20.               Cleveland Clinic, Dept. Robotic Surgery, OH/USA, 2013

21.               Johns Hopkins University Dept. Surgery, 2013

22.               American College of Surgeons, Washington DC/USA, 2013

23.               SAGES, Salt Lake City Utah/USA, 2014

İdari Görevleri:

1.   Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı Mekke Hastanesi Baştabip Yardımcısı, 1999 (40 gün)

2.   Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı, 2002-2009

3.   Kafkas Ü. Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı, 2009

4.   Kafkas Ü. Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı, 2010

5.   Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Yönetim Kurulu Üyesi, 2009-2015

6.   Kafkas Üniversitesi Senato Üyesi, 2013-2015

Bilimsel Çalışmaları:

1.   45 adet SCI Uluslararası Dergilerde Yayımlanmış Makale

2.   90 adet Ulusal Dergilerde Yayımlanmış Makale

3.   5 adet Kitap Bölümü Çevirisi

4.   5 adet Kitap Bölümü Yazarlığı (İngilizce)

5.   75 adet Uluslararası Kongrelerde Sunulmuş Bildiri

6.   85 adet Ulusal Kongrelerde Sunulmuş Bildiri

7.   11 kez Profesörlük Jüri Üyeliği

8.   15 kez Doçentlik Jüri Üyeliği

9.   16 kez Y. Doçentlik Jüri Üyeliği

10.               10 kez Sağlık Bakanlığı Şef-Şef Yrd. ataması Jüri Üyeliği

11.               30 kez Sağlık Bakanlığı Başasistanlık ataması Jüri Üyeliği

12.               65 kez Uzmanlık Jüri Üyeliği

13.               2 kez Doktora Jüri üyeliği

14.               15 kez Uzmanlık Tez Danışmanlığı

15.               1 kez Yüksek lisans Tez Danışmanlığı

16.               TÜBİTAK Proje Değerlendirme Komisyon Üyelikleri

17.               ÖSYM Komisyonlarında Üyelikler

18.               Bilimsel makalelere 300’den fazla atıf

19.               Çok sayıda Ulusal ve Uluslararası Dergide Yayın Kurulu Üyelikleri

20.               Çok sayıda Ulusal ve Uluslararası Dergide Hakemlik

21.               Çeşitli Ulusal ve Uluslararası Kongrelerde Panelistlik ve Oturum Başkanlıkları

22.               Mahalli Gazetelerde Köşe Yazarlığı

23.               50’ye yakın Asya, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Ülkelerinde, Sağlık Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, TİKA Ortak Görevleri

Dernek – Sendika Üyelikleri:

1.   Fellow of American College of Surgeons (FACS)

2.   Dünya Robotik Cerrahi Derneği (CRSA)

3.   Türk Robotik Cerrahi Derneği

4.   International Gastric Cancer Association

5.   International Association of Surgeons and Gastroenterologists

6.   Türk Cerrahi Derneği

7.   Ankara Cerrahi Derneği

8.   Ulusal Vasküler Cerrahi Derneği

9.   Ulusal Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Derneği

10.               Hepatopankreatobilier Cerrahi Derneği

11.               Turkish Obesity Surgery Society

12.               American Association for the Advancement of Science (AAAS)

13.               European Society for Surgical Research (ESSR)

14.               International Federation of Surgery for Obesity (IFSO)

15.               Bilim İnsanları Dayanışma Derneği(BİDDER)

16.               Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği

17.               Cerrahi Onkoloji Derneği

18.               Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons (SAGES)

19.               T.C. Sağlık Bakanlığı Özel Hastaneler Teknik Komisyonu

20.               Türkiye Klinikleri Tıp Bilimleri Dergisi Editorial Board

21.               Turkish Journal Of Medical Sciences (TUBİTAK) Editorial Board

22.               Bidder Tıp Bilimleri Dergisi Bilmsel Danışma Kurulu

23.               Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi Bilimsel Danışma Kurulu

24.               T.C. Sağlık Bakanlığı Kompozit Doku ve Barsak Transplantasyonu Bilimsel Danışma KuruluUlusal Transplantasyon (Organ Nakli) Koordinasyon Kurulu

25.               Memur-Sen Kurucu Üyesi, 1995-2008

26.               Sağlık-Sen Kurucu Genel Başkan Yrd. ve Genel Eğitim Sekreteri, 1995-2008

Bildiği Yabancı Diller:

 

İngilizce (ÜDS: 85)      

 

Doğu Medya/istanbul

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA