CHP SARIYER VE BEYKOZ'DA ADAY TANITIM ETKİNLİKLERİ YAPILDI

Sarıyer CHP ilçesi 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde milletvekili olacak aday adayları için 5 yıldızlı bir otelde yemekli dayanışma gecesi düzenledi. Beyokz'da ise hemşerilerimizinde aralarında bulunduğu aday adayı tanıtımları yapıldı.
Bu haber 2015-03-14 11:42:21 eklenmiş ve 637 kez görüntülenmiştir.

CHP SARIYER VE BEYKOZ'DA ADAY TANITIM ETKİNLİKLERİ YAPILDI

 

Sarıyer CHP ilçesi 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde milletvekili olacak aday adayları için 5 yıldızlı bir otelde yemekli dayanışma gecesi düzenledi. Beyokz'da ise hemşerilerimizinde aralarında bulunduğu aday adayı tanıtımları yapıldı.

Geceye CHP Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve partinin önde gelen bir çok siması katıldı. CHP Sarıyer Bld. Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Organizasyonların düzenlenmesinde 1. derecede her zaman rol alan Bld. Başkan  Yardımcılarından İsmail Erdem, Sarıyer'de Sarıyerlileri ve hemşerilerimizi temsilde herkesimin takdir ettiği CHP Meclis Üyemiz Ekrem Tekçe gibi birbirinden değerli simalar katıldılar.

Ardahan Dernekler Federasyonu kurucu ve Eski Başkanı Güven Doğruyol, Sarıyer Ardahan derneği Başkanı Orhan Topçu ve Y.K. Üyeleri, Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği ve Doğu Medya İmtiyaz Sahibi Yusuf Sit, Sarıyer Muhtarlar Birliği, Sarıyer STK'ları ve Sarıyer ilçe örgütü ve yüzlerce partili ve hemşerilerimiz 3. bölgeden milletvekili aday adayı Süreyya Çinik başta olmak üzere aday adaylarını desteklerini sunmak için geceye katıldı.

 

GECEDEN KISA BİR İZLENİM...

 

Sarıyer'de 5 yıldızlı mekanda adım atılacak yer kalmadı. salon değil devasa salonlar doldukça doldu. Sezgin Tanrıkulu ve Başkan Genç bütün masaları tek tek dolaşarak herkesle merhabalaştılar. Envayi çeşit içecekler, (rakılı-viskili, şaraplı...) birbirinden güzel yemeklerin yanı sıra, yabancı dilde söylenen müzik parçaları ve sanatçılarla bir anda kendinizi Paris, Londra yada Newyork'ta hisediyorsunuz. Bir başka deyişle CHP Türkiye'de doğu medeniyetinin değil, Batı medeniyetinin temsilcisi olduğunu her halukarda ortaya koyan bir parti. Türkiye AB'ye girerse iktidar olam şansı çok yüksek...

 

Beykoz'da da aynı şekilde iki Ardahanlı hemşerimizin de aralarında bulunduğu aday adayı tanıtım programı vardı.

Kartal Ardahanlılar derneğinden tanıdığımız STK alanında faal duruşu, çalışkanlığı ile bilinen hemşeri camiamızın takdirine mazhar olan Şenol Polat'ın eşi milletvekili aday adayı Ayfer Polat ve yine folklor başta olmak üzere bölgemizi ve ülkemizi dünyaya tanıtan aday adayı hocaların hocası Zekeriya Dede'nin de aralarında bulunduğu aday tanıtım programı vardı. Ayfer Polat STK'larda aktif rol üstlenen, aynı zamanda maliye alanında lisans eğitimi olan vergi uzmanı bir hemşerimiz. Milletvekili seçimleri nedeniyle kamudaki görevinden istifa etmişti.

Beykoz'daki toplantıda Beykoz CHP ilçe binasında aday dayları kendilerini tanıttılar. CHP Meclis üyemiz Deniz Yıldız, Mali Müşavir Mahir Taştan, Kemal Durmuş, Beykoz Ardahanlılar dernek Başkanı ve Doğu Medya İmtiyaz Sahibi Yusuf Sit ve bir çok hemşerimizde  hemşerilerimize destek  için toplantıya katıldılar.

Aday adayların kendilerini tanıtmalarının ardından kısa bir değerlendirme konuşması yapan CHP Beykoz İlçe Başkanı Şevket Arıkan kısa bir değerlendirme konuşması yaptı. Arıkan, aday adayı arkadaşların delege üye iradesi ile belirlenmesinin CHP'ye özgü bir demokrasi anlayışı olduğunu, bu anlayışı diğer partilerde olmadığını söyleyerek, bu çalışmaların ileriye dönük yatırımlar olduğunu, demokrasinin bütün ayakları ile sağlam temeller üzerine oturması içindir.   

 

Burada aday adayları başta olmak üzere sadece seçimlere endeksli değil, süreklilik arz eden bir çalışma ve katılımın olması için bu çalışmalar yapılmaktadır. Arkadaşların  vekil adayı olup olmaması CHP parti iradesinin vereceği kararlara belirlenecek. Önemli olan partinin bir neferi olarak her koşulda çalışmanın yapılması. Biz bunun takipçisi olacağız. 

İsmail Okçu/Doğu Medya/İstanbul

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA