KARS SPOR ARDAHAN'I YENDİ

Kars Spor 1, Ardahan 0, kars spordan açıklama "kars spor sahipsiz değildir
Bu haber 2015-03-03 10:06:12 eklenmiş ve 1136 kez görüntülenmiştir.

Karsspor Kulübü, hafta sonu oynanan Serhat Ardahanspor maçı sonrasında yaptığı basın açıklamasında bir dizi sitem ve göndermelerde bulund 

 Tacettin DURMUŞ / KARS 

u.

Karsspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, hafta sonu oynanan Serhat Ardahanspor maçında aldıkları 3 puandan dolayı futbolcularını ve teknik heyeti kutladı. Açıklamada, Karsspor’un bir kentin takımı olduğu, seçilmiş ve atanmışların da bu takıma sahip çıkmaları gerektiği, taraftarın ortaya koyduğu kentlilik şuurunun herkeste olması gerektiği vurgusu yapıldı. Karsspor’un, takımı yönetenlerin, teknik heyetin, futbolcuların değil Kars’ın takımı olduğunun unutulmaması gerektiğinin de vurgulandığı açıklamada, herkesin “Kentlilik” bilinciyle hareket etmesi halinde başarının da kaçınılmaz olduğu kaydedildi.

Açıklamada, “Pazar günü oynanan maçta seyircimizin tribünleri doldurduğunu ve güvenlik amacı ile Emniyet tarafından çoğu seyircimizin alınmadığını duyduk” ifadelerinin de yer aldığı açıklama, “Bu da Karslı hemşehrilerimizin KARSSPOR’a sahip çıktığını ve bütünleştiğinin göstergesi olmuştur. Şehirde ve şehir dışında yaşayan hemşehrilerimize Karsspor’a sahip çıktıkları için teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı.

Açıklamada daha sonra, Ardahan’ın seçilmiş ve atanmışlarının, STK’larının takımlarına büyük bir aşkla sahip çıktıkları, Kars’ta ise bu tabloyu göremedikleri için büyük bir üzüntü içinde oldukları belirtildi.

Açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verildi:
“Karsspor, sıkıntılarla uğraşırken, kışın -30’larda Karsspor tesislerinin elektriği kesilirken, Karsspor futbolcuları soğukta elektriksiz kalıp üşürken, şehrin atanmış ve seçilmişleri defalarca aranmalarına rağmen ve haberdar olmalarına rağmen seyirci kalmışlardır. Bu olaylar ne tesadüfse maç öncesine denk gelen günlerde gece yarısı olduğu için futbolcular ve teknik kadro nasıl bir moral bozukluğu ile sahalara çıktığını tüm sporseverlerin takdirine sunuyoruz. Karsspor, her puan kaybettiğinde seçilmiş ve atanmışların ne kadar payı olduğunu da Karslı hemşehrilerimizin vicdanına sunuyoruz. Bu şehrin tek eğlencesi, tek mutluluğu olan ve tüm siyasi görüşlerin buluştuğu tek bir şey Karsspor’dur. Sizlerin göreviniz sporu desteklemeniz olmalıdır. Karsspor kulüp başkanı olarak bu kulübü hangi şartlarda teslim aldığımızı anlatmış o zaman da bir basın açıklaması ile demiştik ki; sizler bizi yalnız bıraksanız bile, tek başımıza kalsak bile kimseye el açmadan bu şehirden tek bir yumurta bile istemeden servetimizi ve çoluk çocuğumuzun rızkını harcar bu sezonu onurumuz ve şerefimizle tamamlarız. Bugün Karssporu, Karslı hemşehrilerimizden aldığımız destekle hak ettiği yere taşımak için yılmadan, yorulmadan, usanmadan; bir nefer gibi çalışacağımıza tüm Karsspor’u seven hemşehrilerimize buradan duyurmak istiyorum. Ki, Karsspor düştüğü yerden kalkmıştır artık, doğru adımlarla engellemelere rağmen gösterdiğimiz hedeflere sağlam adımlarla yürüyor, bunu artık ne siyasiler nede atanmışlar nede Karssporun başarısız olmasını isteyenlerin önünde engel olma şanslarının olamayacaklarının bilmelerini istiyoruz. Çünkü bu hafta sonundaki maç gösterdi ki ligde 6. sırada olmamıza rağmen, liderden 10 puan geride olmamıza rağmen Karslı hemşehrilerimiz tribünleri tıka basa doldurup 4000 hemşehrimizle maç seyrediyorsak demek ki Kars halkı Karsspor’a sahip çıkmıştır. KARSSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR.”




v


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA