ÇELEBİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Esenyurt’un iş adamlarından ve uzun yıllardır CHP İl ve İlçe Örgütünde çeşitli görevlerde bulunan İş adamı İsmail Çelebi Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
Bu haber 2015-02-17 17:27:21 eklenmiş ve 1054 kez görüntülenmiştir.

Esenyurt’un iş adamlarından ve uzun yıllardır CHP İl ve İlçe Örgütünde çeşitli görevlerde bulunan İş adamı  İsmail Çelebi Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Esenyurt’ta 33 yıldır ikamet eden ve 1988’de CHP’ye üye olarak yola çıkan iş adamı İsmail Çelebi ezilen halkın sesini ve hakkını Ankara da duyurmak için çıktığı bu yola  Esnenyurt Boy Davet Düğün salonunda toplantı yaparak, İstanbul 3. Bölge CHP Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı. Düzenlenen toplantıya başta Esenyurt CHP İlçe örgütü olmak üzere, İş adamları STK’lar ve partililer olmak üzere yoğun katılım ile gerçekleşti.

 “Umudu Örgütledik Geldik”

 

 Tokat Zile doğumlu olan uzun yıllardı Esenyurt’ta ikamet eden Çelebi,”Mustafa Kemal Devrimci, Ecevit gibi sizden ve Kemal Kılıçtaroğlu gibi dürüst olmaya şerefim üzerine söz veriyorum” diyerek sözlerine baladı ve ardından “1988’de CHP’ye üye olarak çıktığım bu yolda, Cumhuriyet Halk Partisi’nde Politika yapmaya şu gerekçeyle başladım. İlk gençlik yıllarım 12 Eylül Faşizminin hüküm sürdüğü karanlık yıllara rastlamıştım. O günlerde fark ettim ki önümüz de ne bir geleceğimiz nede bir umut ışığı var. Anladım ki gelecek kendi ellerimizde. Yani umut kendi gücümüzdeydi. Bende, Kurtuluşun ve Kuruluşun İmarı olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde, saf tutarak sorumluluk aldım.  Slogan: Yürüyüşümüz Sokaktan Meclise, faşizme Geçit Yok, Çocuklar Uyurken Susulur Öldürülürken Değil diyerek sözlerini bitirdi.

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA