MARDİNDE BAŞLAYAN AŞK OTOGARDA SON BULDU

Bayrampaşa, İstanbul Büyük Otogarı’nda töre nedeniyle akrabaları tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan Ceylan İ.’nin ifadeleri medyaya yansıdı. İşte polise verdiği o ifade;
Bu haber 2015-02-04 21:45:41 eklenmiş ve 659 kez görüntülenmiştir.

MARDİNDE BAŞLAYAN AŞK OTOGARDA SON BULDU

 

Mardin’de ablasıyla imam nikâhlı olarak evlenen eniştesi Hamdullah Ayaydın’la birlikte evlenmek için İstanbul’a kaçan Ceylan İ. yaşadığı aile dramını polise anlattı.

 

Bayrampaşa, İstanbul Büyük Otogarı’nda töre nedeniyle akrabaları tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan Ceylan İ.’nin ifadeleri medyaya yansıdı. İşte polise verdiği o ifade;

 

İLİŞKİLERİ 9 AY ÖNCE BAŞLAMIŞ

“Hamdullah Ayaydın ile aramızda 9 ay önce duygusal bir ilişki başladı. Birbirimizi çok sevdik, bir süre sonra birlikte kaçtık. Ancak daha sonra pişman olarak tekrar evimize döndük. Hamdullah ile birlikte eve döndükten sonra ailelerimize birlikte olmadığımız halde birlikte olduğumuzu söyledik. Amacımız ailelerimizi bizi evlendirmeye mecbur bırakmaktı. Ama beklemediğimiz bir tepkiyle karşılaştık. Bize siz abi kardeşsiniz nasıl böyle bir şey yaparsınız diyerek kızdılar.”

BENİ KARDEŞLERİM BIÇAKLADI

“Otobüs otogara yanaştığında inmek için hazırlanırken, amcaoğullarımdan bir tanesi yanımıza geldi. Amcaoğullarım bıçaklarla Hamdullah’a saldırdı. Kardeşlerim Y.İ. ve S.İ.’de ‘sen ne yaptın’ diyerek sırtımdan ve göğsümden beni bıçakladı.”

ANNESİ SÖYLEMİŞ

Ceylan İ. Verdiği ifadede ilginç detaylara değindi. Genç kız, “Ailelerin öfkesi üzerine Hamdullah ile birlikte yeniden kaçma kararı aldık. Kızıltepe’den Şanlıurfa Viranşehir’e gittik. Bizim Viranşehir’e gittiğimizi sadece Hamdullah’ın annesi biliyordu. O da Viranşehir’de olduğumuzu babam Sabri’ye söylemiş” dedi.

CEYLAN ÖLDÜĞÜNÜ BİLMİYOR

Hastanede tedavisi süren Ceylan İ.’nin, çevresinde bulunan kişilere Hamdullah’ın öldüğünden habersiz olarak, hastaneden çıkınca evleneceklerini anlattı. Hastanede biri kadın 3 polis tarafından korunan, Ceylan İ.’nin ziyaretine akrabalarından hiç kimsenin gelmediği öğrenildi.

‘ABLASI HASTA’ DİYEREK CEYLAN’I GÖTÜRMÜŞ
 
MARDİN’in Kızıltepe İlçesi’nde yaşayan ve TIR şoförlüğü yapan Hamdullah Ayaydın, iddiaya göre, cuma gecesi 8 aylık bebeğini de alıp kayınpederinin evine gitti. “Eşim hasta, gelip ablasına bakacak” diyerek baldızı Ceylan İ.’yi götürdü. Ancak bebeğini evine bıraktı ve arabada beklettiği baldızıyla birlikte gitti. Ertesi gün kayınpederi Sabri İ.’yi telefonla arayıp, “Kızının bedeli ne kadar? 10 bin lira mı, 20 bin lira mı?” diye sordu. Sabri İ., kızının kaçırıldığını belirtip suç duyurusunda bulundu.

fft16_mf3384207.jpeg
‘KIZIMA TECAVÜZ ETMİŞ’

Habertürk’e konuşan Sabri İ., “Kızıma bir otel odası ya da başka bir yerde tecavüz etmiş. O yüzden kızım gitmek zorunda kalmıştır. Tehditle falan zorla kaçırmıştır. Gönül ilişkisi olamaz. Bacısı olarak görüyoruz. Dinimizde de nikâh olmaz zaten. Olayı bizden kimse gerçekleştirmedi. Damadımızın ailesine olayı anlatınca ‘Böyle bir şey yapmışsa bu bizim şerefimizdir, onu temizlemek bize düşer, siz rahat olun’ demişlerdi” dedi.

3'Ü AĞABEYİ  3'Ü AMCAOĞLU, 6 CİNAYET ŞÜPHELİSİ

 

Polis ekipleri olayı aydınlatabilmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerinde 6 şüphelinin 3'er 3'er peş peşe kaçtığı tespit edildi. Polis ekipleri kaçan şüphelilerin güvenlik kameralarından kimliğini tespit etti. Ekipler cinayete ve yaralamaya karışan şüphelilerin 3 tanesinin C.İ'nin ağabeyi, 3 tanesinin de amcaoğulları olduğunu belirledi. Polis bu 6 kişinin peşine düştü.

ETİKETLER :
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA