HOLOKOST YALANI TÜM DÜNYAYA YUTTURULUYOR...

HOLOKOST YALANI TÜM DÜNYAYA YUTTURULUYOR...
Bu haber 2015-01-18 01:00:20 eklenmiş ve 1190 kez görüntülenmiştir.

HOLOKOST YALANI TÜM DÜNYAYA YUTTURULUYOR...

 

Siyonizmin Yahudi halkının başına sardığı soykırım belası ve soykırımın hesabının siyonistlerden siyonist firmalardan sorulmaması için dünya genelinde yüzyıla yakındır büyük bir palavra yayılmaktadır.

 

Almanlar ve diğer uluslar soykırımcı olarak gösterilip, Yahudileri dün, bugün ve gelecekte soykırıma uğratan, uğratacak olan tahrif edilmiş tevrat öğretisi, siyonist firmaların dünyayı işgali ustaca gizlenmektedir. Bu yalan kurulduğundan beri siyonizme çalışan BM tarafından uygulamaya konulurken Türkiye'nin bu utanç verici yalan içinde yer alması vahim ve düşündürücü...

 

Kobane'de-Kürdistan genelinde, Filisinde, Suriye'de, Mısır'da, Irakta, Doğu Türkistanda, Bosna Hersekte  ve dünyanın bir çok yerinde kamplara bile gerek görmeden canlı soykırımlar yaşanırken bu BM nerede...?

 

İnsanlık ve dünya ciddi anlamda soykırımları sorgulayacaksa dünde, bugünde, gelecekte de insanlığa soykırımı dayatan, dünyayala oynayan siyonizmi ve perde gerisini çözüp hesaba çekmelidir. Yahudiler-kırık yahudiler soykırıma uğradı, soykırımı yapanlar ise bugünkü israil devletini kuranlar, dünyayı dizayn eden siyonist firmalardır. Soykırımlar engellenmek isteniyorsa İsrail filistinden sökülüp çıkarılmalı, Yahudileri filistine yönlendiren gerçek soykırımcı ve katiller sürüsü hesaba çekilmelidir. BM eliyle dünya  yüzyıldır kandırılıp yanıltılmaktadır, insanlık ve  dünya her alanda düşürülüyor... HOLOKOST siyonizmin ta kendisidir. Canlı temsilcisi ise günümüzde İsraildir. BM inandırıcı olacaksa İsraili hem gasp ettiği Filistin topraklarından sökmeli, hemde Yahudilere soykırımı dayatan siyonist firmaları hesaba çekmelidir. Aksine bu palavralarla dünyayı bir 50 bilemedin 100 yıl daha kandırırlar. Bu sefer Yahudileri gerçekten kimse soykırımdan kurtaramaz...

 

Basından Holokost...

Holokost Anma Töreni bu sene Ankara'da

 

 Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, Türkiye dâhil 104 ülkenin oybirliği neticesinde 2005 yılında aldığı bir kararla 27 Ocak gününü Nazi kurbanlarının anılmasına adayarak Uluslararası Holokost Anma günü ilan etti. BM üyesi her ülkenin Holokost kurbanlarını anması ve ülkesinde Holokost ile ilgili eğitici programlar geliştirmesi bekleniyor.

 

Bu kararla amaçlanan, her ülkenin ‘gelecek soykırımları’ önleyecek bilinci toplumlarında yaratmasını sağlamak. Bu bilince sahip ülkelerin Holokost inkârcılığını kabul etmeyip din ile etnik farklılıklara dayalı ayırımcılık ve şiddeti kınaması beklenmekte. Türkiye, bu günü dünyanın birçok ülkesiyle birlikte dört yıldır anmakta. Dışişleri Bakanlığı himayesinde ve Türk Yahudi Cemaati desteğiyle gerçekleşen anma törenlerinin ilk üçü İstanbul’da bulunan Neve Şalom Sinagogu ve Etz Ahayim Sinagogu’nda düzenlenirken, geçtiğimiz sene ilk kez Yahudi mekânlarından çıkıp Kadir Has Üniversitesi salonlarına taşındı.

 

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Naci Koru, Türkiye Hahambaşısı Rav İsak Haleva, Uluslararası Holokost Anma İttifakı Türk Heyeti Başkanı Büyükelçi Ertan Tezgör, Türk Yahudi Cemaati Başkanı İshak İbrahimzadeh’ın hazır bulunduğu geçen seneki törene siyasetçiler, akademisyenler ve Yahudi cemaati üyeleri de katıldı. Fotoğraf sergisi, müzik resitali ve günün önemini anlatan konuşmaların ardından tören Holokost kurbanları anısına mum yakılması ile sonlandı.

 

Bu sene, 27 Ocak Salı günü beşincisi düzenlenecek olan Uluslararası Holokost Anma töreni İstanbul yerine Ankara’da Bilkent Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek’in de hazır bulunacağı tören, Dışişleri Bakanlığı himayesinde Türk Yahudi Cemaati’nin desteği ile düzenleniyor.

 

Bu seneki tören, ilk kez Türkiye Cumhuriyeti devleti bu kadar üst bir makam tarafından temsil edileceği için büyük önem taşıyor.

 

 

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA