GOKCE MOSSAD TR'DE CIRIT ATIYOR...

GOKCE MOSSAD TR'DE CIRIT ATIYOR...
Bu haber 2015-01-17 12:31:32 eklenmiş ve 907 kez görüntülenmiştir.
GOKCE MOSSAD TR'DE CIRIT ATIYOR... 
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek “Başıma bir şey gelirse bu MOSSAD’dan gelmiştir” dedi. Gökçek, Mossad Ak Parti Iktidarina kadar Tr'yi perde arkasında dizayn ediyordu. Canı istediğini basbakan, cumuhurbaskani, kurt isadamlari, guvenlik, istihbarat ... uzmanlari harcıyordu. Şimdi bizim gibi siyonizme vakif insanları derin planlarla yok etmeye çalışıyor...
 
Beyaz TV'de 'Erkan Tan ile Tartışalım' adlı programa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Başıma bir şey gelirse bu MOSSAD'dan gelmiştir, milletim böyle bilsin" dedi.
 
Melih Gökçek'ten Paris saldırısı hakkında flaş iddia - TIKLAYIN
 
Gökçek, İsrail'e yönelik eleştirilerinden dolayı tehdit aldığını dile getirerek başına bir iş gelmesi halinde sorumlusunun MOSSAD olacağını söyledi. "Kimden gelirse gelsin bilin ki ucunda MOSSAD var" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü; Hangi olayın olması, kimin saldırması önemli değil. Önemli olan bunu yaptırandır. Ben böyle kabul ediyorum. Şayet maşaları kullanıp da bana bir şey yaptırırlarsa Melih MOSSAD tarafından öldürülmüştür, ona göre gardlarını alsınlar. Bu benim onlara mirasımdır, Türk milletine mirasımdır. Hakkım varsa böyle bilsinler.' dedi.
ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA