ŞİŞLİ BELEDİYESİNDE TEHDİT-ŞANTAJ İDDİALARI GİDEREK BÜYÜYOR...

ŞİŞLİ BELEDİYESİNDE TEHDİT-ŞANTAJ İDDİALARI GİDEREK BÜYÜYOR...
Bu haber 2015-01-02 14:01:24 eklenmiş ve 1391 kez görüntülenmiştir.

ŞİŞLİ BELEDİYESİNDE TEHDİT-ŞANTAJ İDDİALARI GİDEREK BÜYÜYOR...

                                                

Basında Sarıgül bizi tehdit etdi, Şişli Belediyesi Mafyalaşma Çeteleşme, Meclis üyelerinin ablukaya alındığı, özgür iradelerinin olmadığı vb. yönündeki iddialar giderek büyümeye başladı. Mevcut Belediye başkanı Hayri İnönü  Mustafa Sarıgül'ü resmen bizi tehdit ediyor iddiasıyla şikayet etti.

Bu Şantaj ve Tehdit iddialarının arkasında 2-3 önemli iddia, önemli, senaryo yatmaktadır:

-Sarıgül Perde Arkasında Mayfa-Çeteleşme ulusal-uluslararası derin ihanetçi şebeklerlerle birlikte hareket ettiği iddiası...

-Sarıgülün güvendiği insanlar ona tuzak kurup ihanet ediyorlar. Sarıgül'ü bitirmek istiyorlar. (İnönü Ailesinin İhanetçi yönü, İsmet İnönünün bu millete attığı kazıklar, ihanetleri tarihi belgelerle sabittir)

-Bir Anadolu çocuğu olarak Sarıgül'ün yükselmesi ABD'deki derin lobilerden Türkiyedeki ihanetçi takıma kadar geniş ihanet şebekelerini rahatsız ediyor. Bu durumda bu ülkenin bir çocuğu olarak Sarıgül ve Ailesine karşı oyun ve kumpasların kurulmasına neden oluyor

Bu ihtimallerin iddiaların doğruğluğu zamanla belgeleriyle ortaya çıkacaktır. Zaman tüm yalanları deşifre eden en büyük silahtır. Gertçekler hiçbir zaman saklı kalamazlar...

 

Basından  İnönü 'tehdidi' anlattı haberi

 

Şişli Belediyesi'nde, Başkan CHP'li Hayri İnönü ile eski başkan Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül arasında, 'ölüm tehdidi' iddiasına varan gerilimle ilgili terör savcılığının başlattığı soruşturmada ifade veren İnönü çiftinin sözleri Hürriyet Gazetesi'nde yayınlandı. 

Hayri İnönü ifadesinde, şimdiye kadar reddettiği 'istifa' iddialarını doğruladı.

"4 Kasım Salı günü Ankara’ya gidip CHP’nin grup toplantısına katıldım. Toplantı öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm. O gece halamın evi olan Pembe Köşk’te kaldım. CHP Milletvekili Aydın Ayaydın’ın aracılık etmesiyle 5 Kasım gecesi Mustafa Sarıgül’ün gönderdiği arabaya binip Sarıgül’le Angora Evleri’ndeki evinde buluştuk. Ayaydın, geleceğini söylediği halde gelmedi. Sarıgül’ün isteği üzerine telefonlarımı dışarıda bıraktım. Karşılıklı çay içtik."

"Senin ve yakınlarının kemiklerini kimse bulamayacak"

İnönü ifadesinde, MustafaSarıgül'ün kendisini tehdit ettiğini şu sözlerle anlattı:

"Sarıgül ‘Bana çok pahalıya mal oldunuz. 750 bin dolara New York’ta kiralık mafya tuttum. Senin, eşinin, çocuklarının ve yakınlarının kemiklerini kimse bulamayacak’ dedikten sonra çocuklarımın Detroit’teki işyerlerinin adreslerini gösterdi. Beni ve ailemizi takip ettirdiğini anladım. Çok korktum. Sarıgül, eline kâğıt kalem aldı. ‘Şişli Kaymakamlığı’na hitaben rahatsızlığım sebebiyle yarın itibariyle istifa ediyorum, diye yazıp imzalayacaksın’ dedi. Ben de, ‘27 Aralık’ta oğlum evleniyor. Hiç olmazsa nikâhını kıydıktan sonra istifa etmiş olayım’ dedim. Kabul etti. Söylediklerini yazıp 5 Ocak itibariyle istifa ettiğimi yazıp imzaladım. Evde 20-25 dakika kadar kaldıktan sonra İstanbul’a döndüm."

"Özkes istifa mektubunu yaktı"

CHP'li Başkan Hayri İnönü, Sarıgül ailesiyle gerginlikte aracı olan CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in, kendisinin Mustafa Sarıgül'e verdiği istifa mektubunu yaktığını da söyledi.

"Belediyede görev değişiklikleri yaptıktan sonra CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes’le beraber Kasım ayı ortasında Mustafa Sarıgül’le İstinye Park’ta buluştuk. O toplantıda benden belediyede 15 gün hiçbir değişiklik yapmamam istendi. Kabul ettim. Bunun üzerine Özkes, Ankara’da Sarıgül’e verdiğim istifa mektubunu cebinden çıkarıp yırttı ve yaktı."       

Savcılık soruşturma başlattı, Sarıgül iddiaları yalanladı 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, CHP'li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve eşi Nazlı İnönü'nün ''mafyayla tehdit edildiği'' iddialarına ilişkin resen soruşturma başlatmıştı.

Hayri İnönü ile eşi Nazlı İnönü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu’nun çağrısı üzerine, 30 Aralık Salı Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi’nde ifade vermişti.

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise dün yaptığı yazılı bir açıklama yaparak, "Bir kez daha bu iddiaların gerçek dışı olduğunu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum" dedi.

 

"Söz konusu iddialar, bayan İnönü'nün bir süre önce bir gazeteye verdiği röportajda ortaya attığı, gerçekle uzak yakın ilgisi olmayan suçlamalardır. Avukatlarım bu röportajın yayınlandığı gün hemen harekete geçerek İstanbul Adliyesi'nde yasal haklarımı korumak için gerekli müracaatı yapmışlardır. Bir kez daha bu iddiaların gerçek dışı olduğunu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Şahsımı yıpratmaya yönelik karalama ve asılsız suçlamalara asla sessiz kalmayacağımı ve yasalar önünde gerekli cevabı vereceğimi kamuoyuna saygıyla duyururum."

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA