ALMAN'YA DA 2. HİTLER HAREKATI...

AB ve Almanya'daki çürüme, düşme ve bitirilmenin durdurulmasının İslam'la mümkün olduğunu gören AB ve Amerika insanı her geçen gün İslam'a doğru kaymaktadır.
Bu haber 2014-12-16 11:18:59 eklenmiş ve 1052 kez görüntülenmiştir.

ALMAN'YA DA 2. HİTLER HAREKATI...

 

AB ve Almanya'daki çürüme, düşme ve bitirilmenin durdurulmasının İslam'la mümkün olduğunu gören AB ve Amerika insanı her geçen gün İslam'a doğru kaymaktadır. İslamın bu yükselişini gören Siyonizm ve sapkın anlayışlar ne yapacaklarını şaşırmaya başladılar. Türkiye'nin AB üyeliğini engellemek için her oyunu oynadılar. Amerika ile Türkiye'yi çatıştırmak için her oyunu sergilediler. Yetmedi işid gibi onlarca  terör çeteleri ve sapkın kiralık katilleri islam coğrafyasına doldurdular. Yetmedi, herhangi bir zor olmadan İslam'a Müslümanlığa geçmeye çalışan insanlara karşı İslam karşıtı yürüyüşler düzenlemeye başladılar...

 

Kısaca Pegida olarak anılan "Batının İslamlaşmasına Karşı Yurtsever Avrupalılar" oluşumunun dün akşam Dresden'de düzenlediği yürüyüşe yaklaşık 15 bin kişi katıldı.

 

 Sosyal Demokrat Parti (SPD) Genel Sekreteri Yasmin Fahimi, "Pegida eylemlerinin ülkedeki siyasi ortamı zehirlediğini" söyledi. Gösterilerin kin ve nefreti körüklediğini söyleyen Fahimi, eylemleri organize edenlerin tehlikeli bir oyun oynadığını söyledi.

 

Almanya Başbakanı Angela Merkel de dün yaptığı bir açıklamayla Pegida gösterilerini eleştirmiş, "Almanya’da gösteri özgürlüğü var ancak diğer ülkelerden bize gelen insanlara karşı tahrik ve iftiralara burada yer yok" demişti.

 

SPD'li Federal Adalet Bakanı Heiko Maas da Pegida yürüyüşlerini "Almanya'nın utancı" olarak nitelemişti.

 

Pegida adı altında Dresden kentinde ortaya çıkan oluşuma katılım artıyor. Dresden'i örnek alan diğer Alman kentlerinde de "Pazartesi Yürüyüşleri" adı altında eylemler düzenleniyor.

 

Başlangıçta sayıları birkaç yüz olan göstericiler artık binlerle ifade ediliyor. Pegida'ya atfen benzer amaç ve içerikte Düsseldorf'ta Dügida, Bonn'da Bogida kuruldu. Pegida taraftarları Kassel ve Würzburg'da da yürüyüşler düzenledi.

 

 

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA