Avcılar Belediyesinde neler oluyor

Avcılar Belediyesinde neler oluyor
Bu haber 2014-11-19 22:02:35 eklenmiş ve 833 kez görüntülenmiştir.

Avcılar Belediyesinde neler oluyor

 

Piyango bu kez İmar'a vurdu Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak'ın Belediye'de görevden almalar ve yerine yeni kadroları atamalar devam ediyor. Belediye başkanı Handan Toprak tarafından imar ve şehircilik müdürü olan Sevinç Mutlugün'ü alması büyük şaşkınlığa sebep oldu. İyi bir CHP ve eski Belediye Başkanı Yüksel Çengel'in yeğeni olan Sevinç Mutlugün'ün görevden alınması gündeme bomba gibi düştü. Mutlugün'ün yerine Şişli Belediyesi'nden İnönü'nün ekibinden KÖKSAL KOÇHAN atandı. Bu gelişmelerde sonra Avcılar Belediyesinden kapsamlı bir değişikliğe gidileceği ifade ediliyor. Yeni görevden alınacaklar arasında adları geçen Başkan Yandımcısı Tuna Özcan Yüksel'in ilk sırada yer alacağı iddia ediliyor. Dün konu ile ilgili bilgi almak için gittiğimiz İmardan sorumlu Başkan Yardımcısı Tuna Özcan Yüksel Yüksel görüşme talebimizi kabul etmedi. Belediye Başkanlığından benimle görüşmemesi için kendisine emir verildiğini söyleyen Tuna Özcan Yüksel, "Belediye hakkında yazdığınız yazılardan beni sorumlu tutuyorlar. Sözde ben bilgi veriyormuşum diyorlar. Onun için sizinle görüşmek istemiyorum. Biz arkadaşız lütfen bu konuda beni yanlış anlama" dedi.

 

AVCILAR BELEDİYESİNDE YÖNETİM ZAAFİYETİ VE KORKU VAR İşte bu güne kadar yazdıklarımız doğrultusunda bir takım ambargo ve yasaklar konulmasını gayet normal karşılıyorum. Çünkü ne yazdıksa doğru çıktı. Yazmak istemememe rağmen Dr. Handan Toprak'ın eşi Yusuf Benli'nin eş başkan gibi davranması ve Belediye'de hemde CHP'li olan müdür ve bürokratla oynaması kamuoyunda "Bunlar CHP'li değil yorumlarına sebep oluyor. Ayrıca Başkan Yardımcısı Tuna Özcan Yüksel kendisini ziyaretimde sürekli olarak "Biraz sabret. bir şeyler yapmak istiyorlar. Zaman tanı. Ön yargılı olmamak gerekir. Hatta daha ötesini söyleyeyim. Belediyemizle ilgili yazma" ricasında bulunan kişilerin başında yer aldı. Son örneği İmar şefi Sevinç Mutlugün'de yaşandı. Yılların partilisi ayrıca çok kıymetli Avcılar'da belediye başkanlığı yapmış Yüksel Çengel'in yeğeni olan şeffaf iyi niyetli Sevinç Mutlugün'ün görevden alınması akıllarda "Bediyede yönetim zaafiyeti mi var. Bu görevden almaları Dr. Handan Toprak bizzat kendisi mi yapıyor. Toprak'ın akıl hocası kim" sorularını akla getiriyor.

 

SORUMLULUKLARI YOK KIZAKTA GİBİLER

 

Dahası da var. Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Özcan Yüksel'i bu güne kadar çoktan görevden alınacaktı. Ancak Tuna Özcan, "Ben sizin istediğinizi yaparım" dediği için bu güne kadar dokunulmadı Ancak her an görevden alınabilir. Çünkü onların istemediği kişilerle görüştüğü için adı sözde muhbirciye çıkmış. Belediye'de elini taşın altına sokmak isteyen ancak verilen talimatlar doğrultusunda görev yapmak zorunda bırakılan Tunac Özcan Yüksel gibi diğer başkan yardımcısı Adnan Akgül Bey'de bu durumdan rahatsız. Hatta bir an önce Belediye'den gitmek için girişimler yapıyor.

 

PASİF BAŞKAN YARDIMCISI OLMAK İSTEMİYORLAR

 

Andan Akgül ve Tuna Yüksel Özcan pasif yetkilerini elinden alınarak kızağa çekilmiş bir konumla başkan yardımcılığı görevi yapmak istemiyorlar. Yeni yönetimde acemi oldukları için bu iki ismi görevden almayı düşünmüyor. Şimdilik bilgilerinden istifa ediyorlar. Belediyede taşlar yerine oturunca girecek ilk iki isim Adnan Akgül ve Tuna Yüksel Özcan olacağını buradan ilan ediyorum. Adnan Akgül Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Esenyurt Belediyesine gitmek istediğini alenen ifade ediyor. Ancak Belediye şimdilik bu duruma müsaade etmek istemiyor. Çünkü Andan Akgül her kesim tarafından beğenilen kapısını ardına kadar açık bir başkan yardımcılığı yapıyor. Ama eli kulağında gitti gidecek. İşte bütün bunların yaşandığı Avcılar Belediyesinde bizlere ambargo uygulanması elbette doğal. Ancak korkunun ecele faydası asla yok. Biz Dr. Handan Toprak'ın doğru ve yanlış yaptıklarını adam gibi yazmaya devam edeceğiz.

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA