Başkan Çelikbilek’ten Müjde: “Bilgisayarsız İlkokul ve Ortaokul Kalmayacak”

Başkan Çelikbilek’ten Müjde: “Bilgisayarsız İlkokul ve Ortaokul Kalmayacak”
Bu haber 2014-11-07 22:33:41 eklenmiş ve 882 kez görüntülenmiştir.

Başkan Çelikbilek’ten Müjde: “Bilgisayarsız İlkokul ve Ortaokul Kalmayacak”

 

İlçedeki okulların her türlü fiziki ve teknik ihtiyaçlarının karşılanmasında öncü olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e, Fatin Hoca İlkokulu ve Paşabahçe Ortaokulu öğretmen ve velileri teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette bir de müjde veren Başkan Çelikbilek, “Yarıyıl tatiline kadar bütün ilkokul ve ortaokulların tüm bilgisayar ihtiyaçlarını gidereceğiz.” dedi.

 

Fatin Hoca İlkokulu ve Paşabahçe Ortaokulu öğretmen ve velilerinin bulunduğu ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Belediye Başkan yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu da yer aldı. Beykoz’un tüm okullarının yıllık temizlik ve boya malzemelerinin yanında çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesine de yardımcı olması dolayısıyla her iki okul yönetimi de Başkan Yücel Çelikbilek’e teşekkür ettiler.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çelikbilek, iki okul yönetimine ve velilerine de teşekkür ederek, “Okullarımızın teknik ve fiziki koşullarının iyi olması beraberinde başarılı öğrencilerin yetişmesini sağlar. Öğrencilerimizin başarısı da bizleri gururlandırır. Bizler de üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya gayret ediyoruz. Çağdaş ve modern eğitim için, okullarımızın teknik donanımının yeterli olması gerekiyor. Bu doğrultuda yarıyıl tatiline kadar bütün ilkokul ve ortaokulların bilgisayar ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

 

Ziyarette ayrıca Fatin Hoca İlkokulu öğretmen ve velileri tarafından okulun arşivinde 1958-59 ders yılına ait Başkan Çelikbilek’in de yer aldığı sınıf fotoğrafı hediye edildi.

Fatin Hoca İlkokulu mezunu olmaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Çelikbilek, ziyaretçilere fotoğraftaki arkadaşları hakkında bilgiler verdi. 

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA