Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı Hizmete Açıldı

Beykozluların ailece birlikte vakit geçirebileceği, çocukların güvenle koşup oynayabileceği parklarımızın sayısı 122’ye ulaştı.
Bu haber 2014-10-24 00:24:11 eklenmiş ve 822 kez görüntülenmiştir.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı Hizmete Açıldı

 

Beykozluların ailece birlikte vakit geçirebileceği, çocukların güvenle koşup oynayabileceği parklarımızın sayısı 122’ye ulaştı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin m² büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

İlçenin dört bir yanında oluşturulan sosyal alanlara Kanlıca Mahallesi’nde inşa edilen Şehit Furkan Doğan Parkı ile bir mekân daha katıldı. Vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenle eğlenebileceği alanlar oluşturarak ilçe sakinlerinin hizmetine sunan Beykoz Belediyesi, ilçenin çehresini güzelleştirmeye devam ediyor.

 

Çeşitli oyun grupları, fitnes aletleri ve tenis kortuyla alternatif bir dinlenme alanı olarak tasarlanan Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı, aynı zamanda nefis Boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor. Toplam 6 bin m² alana sahip parkın içinde 400 metre uzunluğunda bir yürüyüş parkuru ve herkesin ücretsiz yararlanabileceği 684 m² büyüklüğünde bir tenis kortu yer alıyor.

 

Açılışta yaptığı konuşmada Beykoz’u daha güzel, daha yaşanabilir, modern kent hizmetleri ve imkânlarıyla donatılmış bir ilçeye dönüştürmek için çok sayıda hizmeti birlikte yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, park ve sosyal alan sayısını artırmaya devam edeceklerini belirtti. Parkın ismine Mavi Marmara gemisinde Gazze’ye insani yardım malzemeleri götürürken İsrail saldırısı sonucu şehit olan Furkan Doğan adlı gencin isminin verildiğini hatırlatan Başkan Yücel Çelikbilek, Furkan Doğan ismini bu vesileyle yaşatmak ve daima hatırlatmak istediklerini kaydetti.

 

Açılışta vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Çelikbilek’i, çocuklarla da yakından ilgilendi. Başkan Çelikbilek’e teşekkür eden mahalle sakinleri, hizmetlerin devamını dilediler.

 

 

Beykoz Belediyesi Kanlıca Mahallesi’nde yeni bir park kazandırmak için Fıstıkçı Yokuşu’nda çalışmalarına da devam ediyor. Yapımı süren parkın kısa zamanda tamamlanması bekleniyor. 

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA