MÜSLÜMAN TOSUNCUKLAR’A DOKUNMAYAN FETVALAR…

Samsun müftüsü gibi halkın binyıllardır süregelen geleneklerine, kültürüne saldırarak müslümanlık taslarlar. Bunlar bu kadar Müslümansa dün üç kuruşu olmayan bugün devasa zengileşen soytarı-sosyetik bir yaşama kayan Müslümanlığı soygun-soyma, çürütme aracı olarak kullanalara karşı neden bir fetva vermiyorlar...
Bu haber 2014-10-17 10:47:08 eklenmiş ve 1453 kez görüntülenmiştir.

MÜSLÜMAN TOSUNCUKLAR’A DOKUNMAYAN FETVALAR…

 

Lüks jipler, en lüks yerlerde çocuklarının yemek yediği, marka çikilata, pasta, et, ot tükettikleri, en lüks ve pahalı markaları kullandığı, yolsuzluk ve hırsızlığın tavan yaptığı, sosyal çürümenin tavan yaptığı "Müslüman Tosuncuklar", Metropollerde sokakların giderek tinercilerle, 5 lira için ölmek, öldürmek için duman kafasıyla bir hilkat garibeliği ile dolduğu günümüz Türkiye’sinde  Müslümanlık, İslam adına sosyeteleşen, soytarılaşan devasa bir yapılanma olarak din adına dinden uzaklaşırken, ortaya çıkarken  imam ve müftüler  genelde bu konulara hiç dokunmazlar, hiç değinmezler...

 

Samsun müftüsü gibi halkın binyıllardır süregelen geleneklerine, kültürüne saldırarak müslümanlık taslarlar. Bunlar bu kadar Müslümansa dün üç kuruşu olmayan bugün devasa zengileşen soytarı-sosyetik bir yaşama kayan Müslümanlığı soygun-soyma, çürütme aracı olarak kullanalara karşı neden bir fetva vermiyorlar...  Yolsuzluk ve yoksulluk kamuyu soymanın giderek tavan yaptığı, yandaş ve hırsızların giderek şiştiği,  marka takılan lüks ve haramın, her tür hilenin, hırsızlığın din adına giderek şişen haram ve hırsızlığın giderek yaşam biçimi seçen müslüman tosuncuklardan neden hiç bahsetmiyorlar. Tamamıyla vahabi arap kültürü. Petrol şeyhi kelle keser, londrada, washingtonda en güzel sarışınları dizer, dizdirir. Kendi ülkesinde halkı hilkat garibesine dönderir. Halkın özgür, hür bir irade ile yetişmesini, eğitim alamsını en despotik baskılarla engeller, yok eder. Dünyayı tanımak, analamak isteyenleri kör eder…

 

Yalaka, ajan, sapkın birçok insan din adına birilerine şirin gözükmek isterken müslüman tosuncukları-soyguncuları, haramzadeleri putlaştırıp dinden çıkmıyorlar mı…? Hadi biz kulları kandırsınlar, haşa bunlar Allahı nasıl kandırıp hesabını verecekler. Galiba, Namus ve Müslümanlığı cinselliğe indirgemek, iki bacak arasına hapsetmek, “Müslüman tosuncukları” putlaştırmak, din ve islam adına gelişen gerçek çürümelere dokunmamak en karlı fetva olmaya başladı…(Editör).

 

‘18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeklere tecavüze karşı çıkmak timsah gözyaşıdır” sözleriyle ülke genelinde şimşekleri üzerine çeken Samsun Müftüsü Hayrettin Öztürk’ün gafları sadece bununla sınırlı değil. Göreve geldiğinde, ‘meyhane açılımı’ ile dikkatleri üzerine çeken Müftü Öztürk’ün sizler için gaf haritasını çıkardık.

 

MEYHANE ÇIKIŞI İLE START VERDİ

 

Göreve gelmesinden itibaren polemiklerle gündemden düşmeyen Müftü Öztürk, ilk olarak “Meyhanede oturan vatandaşlarımızın yanlarına gideceğiz. Bizler de onlarla birlikte su içeceğiz. İçkinin etkisiyle bize küfür eden veya bağıranlar olabilir biz buna da hazırız. Onlar kızacak biz tebessüm edip, kibarca konuşmaya devam edeceğiz” diyerek dikkatleri üzerine çekmiş Samsun’da birkaç kez gerçekleştirilen deneme sonrası oluşan tepkiler üzerine bu uygulamadan vazgeçilmişti.

 

İSİMLERLE İLGİLİ AÇIKLAMAYA MEHMET GÖRMEZ BİLE DAYANAMADI

 

Müftü Öztürk, 2012 yılında çocuklara konan isimlerle ilgili yaptığı açıklamada yine dikkatleri üzerine çekmiş, “Aileler çocuklarına Sanem ismi çocuğa verilmemeli, Sanem, put demektir. Aleyna sıkça duyduğumuz bir isim ama anlamı üstümüze bela, sıkıntı demektir” sözleriyle ailelerin tepkisini çekmişti. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de “Şahsen müftümüzün basına yansımış şekliyle ifade etmiş olmasına ihtimal vermiyorum” diyerek tepki göstermiş bu isimlerin her birisinin topluma mal olduğunu, tarihe mal olmuş çok önemli isimlerin her birinin arkasında çok büyük tarihi değerlerin mevcut olduğunu hatırlatarak, “Bu tamamen kastını aşan zorlama bir yorumdan kaynaklanıyor” diyerek tepki göstermişti.

 

OKUL GİTTİ PROTOKOL CAMİ GELDİ

 

Samsun İl Müftülüğü’nün talebi üzerine Türkiye’nin sayılı okullarından Atakum Anadolu Tarım Meslek Lisesi ve Tarım Meslek Lisesi yıkılarak yerine Protokol Cami yapılması için işlemler başlatılmış, tüm direnmelere ve hukuk sürecine rağmen okul yeni yerine taşınmak zorunda kalmıştı.

 

MÜFTÜ ERDOĞAN’IN İZİNDE DÖVME AÇIKLAMASI

 

Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir ziyarette genç milli futbolcuya kolundaki dövme nedeniyle çıkışmasının ardından sazı eline alan Müftü Öztürk, dövmelerin insanların gözüne hoş gelmediğini, göreni de olumsuz etkilediğini söylemiş, "Dövme yaptırmak İslam dinince kesinlikle caiz değil ve haramdır” demişti.

 

KADIN- ERKEK HORON OYNAMASI GÜNAH

 

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde Sis Dağı Yayla Şenliği’nde yaptığı konuşmayla şok etkisi yaratan Müftü Öztürk, kadın ve erkeklerin bir arada horon oynamasının günah olduğunu söyleyerek her kesimden insanın eleştiri oklarını üzerine çekerken, “Yanınızdaki kardeşiniz bile olsa kadınlı erkekli el ele tutuşup horon oynayamazsınız” sözleri memleketi Trabzon’da bile yadırganmıştı.

 

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA

 

Son olarak önceki gün “18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeklere tecavüze karşı çıkmak timsah gözyaşıdır” diyerek trend topik olmayı başaran Müftü Öztürk’ün bundan sonraki çıkışının be olacağı merek ediliyor.

 

Bülent Karslıoğlu

 

 

Odatv.com

ETİKETLER :
Diğer DİN KÖŞESİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA