Başkan Kılıç Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Kılıç, bayramların insanları birbirleri görmeleri için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.
Bu haber 2014-10-03 23:06:33 eklenmiş ve 1007 kez görüntülenmiştir.

Başkan Kılıç Belediye Personeli İle Bayramlaştı

 

 Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Kılıç, bayramların insanları birbirleri görmeleri için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. vE HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI.

 

  - Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Kılıç, bayramların insanları birbirleri görmeleri için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

 

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kurban Bayramı öncesi son çalışma gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu ve Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mustafa Kaya, yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri , İş Yeri Temsilcisi Başkanı Aytekin Akpınar, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve belediye personeli katıldı.

 

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz Kağıthane’de 500 bin kişilik bir aileyiz ve biz burada 500 bin kişilik Kağıthane ailesine hizmet etmekle göreli arkadaşlarız. Bu hizmetlerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz.

 

Yardımlaşmanın öneminde değinen Başkan Kılıç, “Bildiğiniz gibi bayramlarda yardıma ihtiyacı olan ve yaşlılar gibi ön planda tutulması gereken gruplarımız var. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları’nın da bayram öncesi yoksul çocuklarla ilgili bir çalışması vardı. Kendilerini tebrik ediyorum. Yine Sosyal İşler Müdürlüğümüzün her bayram olduğu gibi bu bayram öncesi de ihtiyacı olan çocuklarımızın kıyafetlerini temin ettik. Hatta şu anda da bu çalışma devam ediyor. Biz istiyoruz ki Kağıthane’de aç, açıkta kimse kalmasın. Biz ihtiyacı olan yaşlılarımıza, çocuklarımıza, kimsesizlerimize ulaşalım istiyoruz ve yerel yönetimler olarak da bu anlamda önemli çalışmalar ortaya çıkıyor.Biz Kağıthane’de misafirliğimizi komşularımıza olduğu kadar, bize ihtiyacı olan herkese sunuyoruz. Yardıma ihtiyacı olanlara, bize sığınanlara yardım ediyor, sorunlarını çözmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.

 

Türkiye’nin farklılaştığını ifade eden Başkan Fazlı Kılıç, “Geçmişte yardıma muhtaç bir ülke iken, şimdi sivil toplum kuruluşlarımızın da çalışmalarıyla dünyanın her yerine yardım ulaştırıyoruz. Kuruluşlarımızın faaliyetleri bayramlarda da yoğun bir şeklide devam ediyor.Türkiye dünyada karşılıksız yardım yapan üçüncü ülke olarak yardım çalışmalarına devam ediyor. Bizim yardımsever bir ülke, yardımsever bir toplum olarak bundan gurur duymamız gerekiyor.Bayramlar da bizler için yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı günler” şeklinde konuştu.

 

“BAYRAMLAR ÖNEMLİ FIRSAT”

 

“Bayramlar aynı zamanda insanların birbirlerini görebilmeleri için önemli bir fırsat” diyerek sözlerine devam eden Başkan Kılıç, “Buradan Anadolu’ya giderek büyüklerin, akrabaların, köylerin görülmesi için bir vesile. İstanbul’da da şehir içindeki insanların birbirlerini görmeleri, birbirlerine zaman ayırmaları için güzel bir fırsat. İnşallah herkesin bayramı güzel geçer. Kağıthane ailesine verdiğiniz hizmetlerden dolayı tüm birimlerimizde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, iyi bayramlar diliyorum. Çocuklarınız, büyükleriniz, aileniz ve sevdikleriniz ile güzel bir bayram yaşamınızı temenni ediyorum” dedi.

 

Personelin bayramını kutlayan Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, “Kağıthanelilere en iyi hizmeti sunmak için özveri ile çalışan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Hepinizin aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmesini dilerim” şeklinde konuştu.

 

Belediye personelinin bayramını kutlayan İş Yeri Temsilcisi Başkanı Aytekin Akpınar Suriye’de yaşanan savaşa ve bölgede zulüm gören vatandaşlara değindi. Akpınar, “İnşallah bizler Türkiye olarak güzel bir bayram geçireceğiz. Çevremiz ateş almış yanıyor. Suriye bir taraftan, Irak bir taraftan. Biliyorsunuz oradakiler de bizim kardeşlerimiz. Ben buradan Cumhurbaşkanımıza, Birleşmiş Millerler ile konuşmasından dolayı teşekkür ediyorum. Dünyayı eline geçirmiş beş ülke nerede çıkarları varsa, nerede ekonomi görüyorlarsa o ülkenin huzurunu bozuyor, altını üstüne getiriyor, kanını emiyorlar. Bunlara kucak açan tek ülke Türkiye oluyor. Ben oradaki kardeşlerimize sahip çıkılmasından yanayım. Ancak hükümetimizden başka, Türkiye Cumhuriyeti’nden başka hiçbir ülke burada taşı elinin altına koymuyor” diyerek zulüm görenlerin refahı ve kurtuluşu için dua edilmesi gerektiğini söyledi.

 

Çalışanların ihtiyaçlarına yönelik gösterdiği hassasiyet için Başkan Kılıç’a teşekkür eden Akpınar, “İşçi, memur arkadaşlarımızın alacakları içeride kalmadı. Bizlerle çalışan diğer arkadaşlarımızın da maaşlarının erken ödendiğini biliyorum. Bu nedenle de sizleri kutluyor ve çok teşekkür ediyorum“ dedi.

 

 

Başkan Kılıç’ın tüm çalışanlar ile tek tek bayramlaşmasının ardından program sona erdi.

ETİKETLER :
Diğer MESAJLAR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA