Beykoz’un Okulları Bu Yıl da Pırıl Pırıl

Eğitimde başarının artması için örnek hizmetler gerçekleştiren Beykoz Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki okullara boya ve temizlik malzemesi desteğinde bulundu.
Bu haber 2014-08-19 11:20:25 eklenmiş ve 694 kez görüntülenmiştir.

         Beykoz’un Okulları Bu Yıl da Pırıl Pırıl 

 
Eğitimde başarının artması için örnek hizmetler gerçekleştiren Beykoz Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki okullara boya ve temizlik malzemesi desteğinde bulundu.
 
Beykoz Belediyesi 2014-2015 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki 41 okula boya ve 65 okula 1 yıl yetecek temizlik malzemesi desteğinde bulundu.  Boya ve temizlik malzemeleri belediye personeli tarafından okul müdürlüklerine teslim edilmeye başlandı.
 
Temiz ve ferah bir eğitim öğretim yılı için hazırlanan boya ve temizlik malzemelerinin dağıtımı dolayısıyla belediye önünde bir tören düzenlendi. 
 
 
Törende Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve okul müdürleri hazır bulundu.
 
 
Belediye olarak 5 yıldan buyana ilçedeki tüm okulların boya ve temizlik malzemesi ihtiyacını karşıladıklarını söyleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Her sene olduğu gibi 2014- 2015 Eğitim Öğretim yılında da hiçbir talebi geri çevirmedik. Bu hizmet, bir görev değil, belediye olarak boynumuzun borcudur. Siz velilerin de anlayışı, yardım ve desteği ile hep birlikte ortak sorumluluk noktasında hareket edeceğiz. Çocuklar, kolayca sokağa bırakılacak bir eşya değildir. Onları gözümüz kadar iyi korumalıyız.” dedi.
 
 
Başkan Çelik 45 mahallenin 25’inde araçlarla dağıtım yapıldığını geri kalan 20 mahalledeki okula ise dağıtım devam ettiğini söyledi ve yeni okul projeleriyle çocuk ve gençleri mutluluk dolu yılların beklediğini söyledi. 
 
 
Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan da ilçenin eğitim, spor ve turizmle gelişeceğini belirterek: “ Beykoz artık eğitim, turizm ve sporla gelişecek. Çocuklarımızı, gençlerimizi heba olmasın diye onları uyuşturucudan kurtarmak gerekiyor. Bu yüzden, iş birliği yapmalı, Gençlik Merkezleri’ni çoğaltmalıyız. İmkânları kurumlar ve veliler olarak paylaşmalıyız. Eğitim alanında katkısı olan başta
 
 
Başkan Çelikbilek ve yetkililer olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yeni Eğitim Öğretim yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay da belediyenin katkılarıyla ihtiyacı bulunan okulların yeni eğitim yılına hazırlandığını belirterek Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür etti.
 
Konuşmaların ardından temsili olarak, Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Vekili Muzaffer Küçük’e okulun boya ve temizlik malzemeleri teslim edildi.
ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA