Kars Kalesinde Ermenilerin Bayrak Açtı

Ermenistan sınırının kapalı olmasına rağmen, Ani Harabelerinde tören yapan, Kars Kalesi'nde bayrak açıp marş söyleyen Ermenilere objektiflere böyle yansıdı.
Bu haber 2014-07-23 18:22:10 eklenmiş ve 1295 kez görüntülenmiştir.

Hainliğin divboyuna çıktığı günümüzde bir bu eksikti.

Kars kalesine çıkıp bayrak açacak kadar alçalan ermeniler , Türkiyenin dış ve iç politikada düştüğü batakta çaresizliğini çok iyi değerlendirmişlerdir.

Türkiye sınırlarını tanımayan Ermenistan Devlet yetkilileri de bu tahrik olaylarını kendi Diaspora Bakanlığı'nca saklı olarak destekleme kararı almıştır. Ermenistan Diaspora Bakanı ve Avrupa'daki Ermeni lobisi Türkiye kanunlarına uygun olarak kurulan kimi dernek ve teşkilatları da güya Ermeni Soykırımının 100. yılı olan 2015 senesi içinhazır olmaları ve aktif çalışmaları yönünde talimatlar verdiği duyumunu aldığı bu günlerde bu yapılan eylemin elbette bir anlamı vardır.

 Ermenistan Diaspora Bakanlığı'nın gizli planı ve Ermeni lobisinin açıktan desteklediği tahrik faaliyeti geçtiğimiz gün Karsta Ermeniler tarafından Kars kalesinde uygulandı. Ermeni bir grup Kars kalesini gezmebahanesiyle Kale surlarına çıkarak yanlarında getirdikleri Ermenistan bayrağını açıp Ermeni ulusal marşı okudular. Aynısını Van Akdamar Kilisesi'nde de yapan Ermenilere bu güven ve rahatlığı kimler veriyor. Kars Valiliği ne iş yapar güvenlik güçleri ne yapar anlamış değiliz, Kalenin her türlü sorumluluğunu üstlenen İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nin işletme ihalesi verdiği şirketin güvenliği veya sorumlusu yok muydu da bu Ermeni grup çıkıp orada bu bayrağı sallayıp marşlar söylediler. Bu sorularımızın derhal Kars'daki sorumlu kurumlarca cevaplandırılması ve sorumlularının da cezalandırılması olayının takipçisi olacağız.

Suat İncedere-DKMHABER

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA