ŞAMPİYONLUK İPİNİ PANİK GÖĞÜSLEDİ...

Panik Köyü bu yıl İstanbulda yapılan 2014 HOÇ-FED Futbol Turnuvasında Mucuc Köyü ile girdiği final mücadelesinde şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu.
Bu haber 2014-06-10 19:05:18 eklenmiş ve 1585 kez görüntülenmiştir.

ŞAMPİYONLUK İPİNİ PANİK GÖĞÜSLEDİ...

 

Geçen Yıl Hoçvan Yayla Festivali öncesi düzenlenen HOÇ-FED Futbol Turnuvasında Şampiyon olan Panik Köyü bu yıl İstanbulda yapılan 2014 HOÇ-FED Futbol  Turnuvasında Mucuc Köyü ile girdiği final mücadelesinde şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu.

 

İstanbul'da her hafta düzenli olarak takip ettiğimiz HOÇ-FED Futbol  Turnuvasında Yarı Final'e kalan takımlar Erdemel- Panik, Haciali-Mucuc takımlarının yari final maçları sonucu Panik ve Mucu takımları finale çıkan takımlar oldular.

 

İki takımın da birbirine eşit olduğu yenişemediği final maçında Mucuc ve Panik maçı 1-1 berabere bitirdi. Deyim yerinde ise iki takım birlikte şampiyon oldu. Ama şampiyonluk için tek takım kuralı gereğince penaltı maçlarına gidildi. Penaltılarda Panik 3-2 Mucuc'u geçerek bu yıl yine şampiyonluk iipini göğüsleyen takım oldu.

 

Hoçvan'ın en büyük köyü, başkenti konumundaki Panik'in şampiyonluğu başta Panikliler olmak üzere herkes tarafından coşkuyla kutlandı.

 

Maçın Ardından Beykoz Ardahan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı Bedirhan Yıldız'ın Galata Köprüsünde işlettiği Gala Life Restaurantta, Şampiyon Panikliler gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler...

 

Doğu Medya-Haber/Spor Servisi

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA