Çift kameralı telefon devri başladı

Kameralı telefonlara alıştık. Ancak arka yüzünde çift kamera bulunan HTC One M8 ağır çekim video ve alan derinliği olan fotoğraflar
Bu haber 2014-03-26 09:05:26 eklenmiş ve 974 kez görüntülenmiştir.

Çift kameralı telefon devri başladı

 

Kameralı telefonlara alıştık. Ancak arka yüzünde çift kamera bulunan HTC One M8 ağır çekim video ve alan derinliği olan fotoğraflar için yeniden tasarlanmış. HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One M8, kısa bir süre önce tanıtılan Samsung Galaxy S5 ve iPhone 5S'e rakip olması bekleniyor. Bir süredir üzerinde en çok konuşulan ürünlerden biri olan HTC One M8 akıllı telefon rekabetinde Tayvalı firmanın en iddialı ürünü olacak. Android işletim sistemi kulanan telefonun Arka yüzünde 2 farklı mercek ve 2 kamera bulunuyor. 5 inç ekrana sahip telefonun ön yüzünde 5 megapiksel kamera bulunuyor.

 

Timur SIRT -Sabah

 

AĞIR ÇEKİM VİDEO

 

Özellikle alan derinliği yaratan usta işi fotoğraflar için kullanılan ikincil kamera ve kişiselleştirilebilir menüsü ile kamera oldukça dikkat çekici. Kamera menüsünde istediğiniz yere Selfie fotoğrafları koyabiliyorsunuz. Ayrıca ağır çekim video yeteneğini kullanarak hareketli görüntüleri daha çekici hale getirebiliyorsunuz.

 

32 GB ve 16 GB depolama alanına sahip telefonun kapasitesi Micro SD kartlarla 128 GB artırılabiliyor.

 

SELFIE FOTOĞRAFA GENİŞ AÇI

 

Özellikle selfie fotoğraflar için kullanılan ön kamera geniş açı ve yüksek çözünürlükle dikkat çekiyor. Metal bir yüzeye sahip telefonun gn ana ekranı BlinkFeed Design 5.7 milyon kullanıcıya sahip.

 

NİSAN'DA TÜRKİYE'DE

 

Telefonla birlikte gelen özel tasarıma sahip kılıflar telefonu oldukça çekici hale getiriyor. Değişik renk seçenekleriyle satışa sunulacak telefonun Nisan ayının ikinci haftasında satışa sunulması bekleniyor. Telefonla ilgili satış fiyatı belirtilmese de yaklaşık olarak 2400 TL civarında olması bekleniyor.

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA