KOMPLO KURARAK FENERBAHÇEYİ ELE GEÇİRMEK İSTEDİLER…

Fenerbahçe Kulübü’nün eski yöneticilerinden Ömer Çavuşoğlu, Gülen Cemaati’nin Fenerbahçeye komplo kurarak ele geçirmeye çalıştığını belirttiler.
Bu haber 2014-02-11 00:10:42 eklenmiş ve 1240 kez görüntülenmiştir.

KOMPLO KURARAK FENERBAHÇEYİ ELE GEÇİRMEK İSTEDİLER…

"F.Bahçe'ye komplo kurdular"

Fenerbahçe Kulübü’nün eski yöneticilerinden Ömer Çavuşoğlu, Gülen Cemaati’nin Fenerbahçeye komplo kurarak ele geçirmeye çalıştığını belirttiler... Fetullahçıların F.Bahçe  üzerindeki projelerini anlattı.

Ömer Çavuşoğlu, cemaatin Fenerbahçe üzerindeki hain planlarını anlattı ve "Gülen Cemaati komplolarla, lobi faaliyetleriyle Fenerbahçe'yi ele geçirmek istedi" dedi.

İşte Ömer Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

Herkes şaşırıyor tabi ne işi var diyor bir dini Cemaat'in Fenerbahçe üzerinde ne işi var. Ben bir şey soracağım. bankada ne işi var bürokraside ne işi var, mahkeme de ne işi var, ananasta ne işi var, Uganda da ne işi var diye ben sorayım...

 

Çavuşoğlu, Cemaatin Türkiye'yi kendi düşünceleri doğrultusunda dizayn etme amacı taşıdığını söylüyor. Bunun için kamuoyunu oluşturabilecek en önemli araç da spor kulüpleri

 

Yıkılmayan kaleleri fethederekten, belirli noktaları ele geçirerek, gazete televizyon gibi, iş adamı gibi, bürokrat gibi, kamuoyunun çok önemli şeyi olan futbol kulüpleri gibi… Bu öyle enteresan bir şey ki Fenerbahçe'nin başına ve hatta oraya buraya yatkın bir insan koyduğunuz zaman, yarın Fenerbahçe stadına Fethullah Gülen Efendi'yi getirirsiniz. Orada başarılı olursanız, orada bir alkış fırtınası olur, orada önemli miktarda kamuoyu yaratmış olursunuz bunlar çok önemlidir.

 

"BAZI SEMTLERİ KENDİNE YAKIN SÜREBİLİRSİN"

 

Çavuşoğlu'na göre, Gülen Cemaati için Fenerbahçe aynı zamanda siyasi olarak da fethedilmesi gereken önemli bir kale

 

 

Fenerbahçe esas itibariyle çok önemli bir noktayı tutuyordu. Kadıköy, Ataşehir gibi Halk Partisi'nin yüzde 70'e kadar oy aldığı bir semti tutuyordu ve bu %70 oranı sadece Halk Partisi oylarıyla değil, laik damarın yüksek aktığı, kanın yüksek aktığı yerdeydi. İşte orayı sen yakaladığın zaman, İstanbul'un çok önemli kalesini kendine yakın sürebilirsin.

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA