SAÇ EKTİRMEYE SON

Amerika'dan gelen NanoHair adlı ürün saç ekim merkezlerinin korkulu rüyası oldu...
Bu haber 2014-01-08 20:39:27 eklenmiş ve 1447 kez görüntülenmiştir.

SAÇ EKTİRMEYE SON

Amerika'dan gelen NanoHair adlı ürün saç ekim merkezlerinin korkulu rüyası oldu. Son yıllarda Türk erkeklerinin çok sık başvurduğu saç ekimi operasyonun yerini artık yeni ürünler alıyor. Saç ekim merkezleri, bu ürünü Türkiye'ye sokmamak ve Türkiye'de satışını yaptırmamak için çok uğraştı, ancak sadece 1 ayda saç çıkartan ürünün satışları Türkiye'de de başladı.

 

Saç Ektirme merkezi sahipleri, son günlerde bu ürünün satışını durdurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü ürünün Türkiye'ye gelmesi saç ekim merkezlerinin işlerini %90 oranında azalttı. NanoHair adlı ürünün bir ayda 17000 tel saç garantisini duyan kişiler tam manası ile ameliyat masasından kalktı. Üstelik, firmanın 1 yıl boyunca iade garantisi vermesi saç ekim merkezlerinin fişini çekti.

 

İŞE YARADIĞINI ÜNLÜ ERKEKLER ÜZERİNDE TEST ETTİLER, ONAYLADILAR !

 

 

5 yıllık bir çalışma sonucunda buldukları saç çıkartan formülü dünyadaki ünlü erkekler üzerinde test ettiler. Firma özellikle ürünü daha önce saç ektiren ünlü erkekler üzerinde test etmek istediklerini söyledi. Ünlü futbolcu Wayne Rooney ve Hollywood yıldızları Nicolas Cage ve John Travolta bu formülü 3 ay boyunca düzenli olarak kullanmışlar ve 30 Günde 17000 Yeni Saç Teli çıkarttığı tespit edilmiş.

 

Çıktığı günden beri Amerika'da satış rekorları kıran Nano Hair 2 ay önce Türk Erkeklerin de kullanılabilmesi için satışa çıktı. Bir çok uluslarası marka, bu formülün patentini alabilmek için milyon dolarlar teklif ediyorlar. Ancak firma yetkilileri hiç bir şekilde formülü satmayacaklarını açıkladılar.

 

NANOHAIR NASIL SATIN ALINIR ?

 

Sadece 30 günde saç dökülmesini durduran, ve yeni saç oluşumunu sağlayan NanoHair'ın avantajı memnun kalmadığınız takdirde 365 gün boyunca iade edebiliyorsunuz. Bu da firmanın ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor.

 

Henüz eczanelerde satışına başlanmayan NanoHair'ı şimdilik sadece www.nanohairturkiye.com sitesinden alabiliyorsunuz. Ayrıca, firma yetkilileri ürün Amerika'dan ithal olduğu için sınırlı sayıda bulunduğunu da belirtti.

ETİKETLER :
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA