Tff Süper Kupa Maçına Doğru

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesinde Kayseri'de heyecan dorukta Her iki takım taraftarları, kent meydanında toplanmaya başladı
Bu haber 2013-08-11 16:59:03 eklenmiş ve 1170 kez görüntülenmiştir.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bu akşam oynanacak TFF Süper Kupa maçına saatler kala Kayseri'de heyecan dorukta.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda 20.30'da başlayacak maç öncesi Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanmaya başladı.

Çevre illerden çok sayıda taraftar ile tatil için Türkiye'ye gelen birçok gurbetçi derbi öncesi Kayseri'ye akın etti. Taraftarlar, maçın başlamasını heyecanla bekliyor.

Taraftarlar dostluk mesajları verdi

Antalya'dan maçı izlemek için bir grup arkadaşıyla Kayseri'ye gelen Fenerbahçe taraftarı Sercan Yaşar, "Sevdamızın peşinde Kayseri'ye geldik. Kupayı alıp Antalya'ya döneceğiz. Dostluğun hakim olduğu bir maç olmasını diliyoruz" dedi.

Maç öncesi kentteki bir çay bahçesinde serinleyen taraftarlardan Ahmet Doğan ise karşılaşma için kardeşiyle Elazığ'dan geldiklerini belirterek, "Kardeşim Mehmet Fenerbahçeli, ben Galatasaraylıyım. Maçı izlemek için birlikte geldik. Farklı takımlara gönül verdik ama bizim küslüğümüz 90 dakika. Sonrasında her şey eskisi gibi devam ediyor. Bunun herkese örnek olmasını ve maçın güzel geçmesini diliyoruz" diye konuştu.

Fransa'dan gelen 8 yaşındaki Emin Türkakın da maçı babasıyla izleyeceklerini, çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. - Kayseri

ETİKETLER : Tff Süper Kupa Maçına Doğru
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA