Rusya'da Şampiyon Olan Grekoromenciler, Türkiye'ye Geldi

Rusya'da yapılan Büyükler Avrupa Milletler Kupası'nda şampion olan Grekoromen Güreş Milli Takımı akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.8-11 Kasım'da Moskova'da yapılan Güreş Turnuvası'nda gruptan lider çıkan milliler finalde Gürcistan'ı 4-3 yenerek...
Bu haber 2013-11-11 20:24:22 eklenmiş ve 2280 kez görüntülenmiştir.

Rusya'da yapılan Büyükler Avrupa Milletler Kupası'nda şampion olan Grekoromen Güreş Milli Takımı akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. 8-11 Kasım'da Moskova'da yapılan Güreş Turnuvası'nda gruptan lider çıkan milliler finalde Gürcistan'ı 4-3 yenerek şampiyon olmuştu.

Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle karşılan kafilede antrenör Serkan Özden, bundan sonra çalışmalarına devam edip yen şampiyonluklar eklemek istediklerini söyledi. Özden, "Şampiyonluk gerçekten çok güzel bir duygu. Orada İstiklal Marşımızı okutmak ayrı bir heyecan. Sporcu kardeşlerim iyi mücadele verdiler. Hakemlerin türlü oyunlarına maru kaldık ama tüm rakiplerimizi yenerek şampiyon olmasını bildik. Bundan sonra çalışmalarımıza devam edip şampiyonluklarımıza yenilerini ekleyeceğiz."diye konuştu.

96 kiloda güreşen Cenk İldem ise "Avrupa'nın en iyi 6 takımının mücadele ettiği bir şampiyona oldu. Ev sahibi olan Rusya'yı ilk maçta yenmesini bildik. Avrupa Kupasını Türkiye'ye getirdiğimiz için çok mutluyuz. Ben kendi kilomda hiç maç kaybetmedim. Bu sene güreş daha iyi bir ivme kazancak bunu en kısa zamanda kanıtlayacağız." dedi.

60 kiloda güreşen Mustafa Sağlam da "İlk defa Milletler kupasında şampiyon olduk. Bunu Türk Milletine armağan ediyoruz. İnşallah ileride Dünya ve Avrupa olimpiyatlarında takım halinde şampiyon oluruz." şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA