Derbi Maçın Ardından

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian: "Böyle bir derbiyi 2 0 kazanmak çok önemli" Portekizli futbolcu Alves: "Topla daha çok biz oynadık. Galatasaray'a fazla gol pozisyonu verm...
Bu haber 2013-11-10 20:06:25 eklenmiş ve 3048 kez görüntülenmiştir.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yendiği maçta ikinci golü atan sarı-lacivertlilerin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Cristian, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, galibiyetten dolayı tüm takım arkadaşlarını tebrik ederek, "Maçta çok iyi pozisyonlara girdik ve 2-0 kazandık. Derbiyi böyle kazanmak çok önemli bir şey" diye konuştu. 

Brezilyalı futbolcu, "Penaltıyı kullanmadan önce Melo ile ne konuştunuz?" şeklindeki soru üzerine, "Pozisyon hakkında konuştuk. Çok önemli bir şey konuşmadık. Sadece penaltı olup olmadığını konuştuk" ifadelerini kullandı 

Sarı-lacivertlilerin Portekizli futbolcusu Bruno Alves ise oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını vurgulayarak, "Topla daha çok biz oynadık. Galatasaray'a fazla gol pozisyonu vermedik. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum" şeklinde konuştu. 

Alves, Drogba gibi dünya klasında bir oyuncuyu tutmanın her zaman zor olduğunu kaydederek, "Ancak defansı tek başıma ben yapmadım, takım olarak yaptık. Yine böyle takım olarak savunma yaparsak güzel şeyler olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı. 

Bu arada, Cristian Baroni basın toplantısına iki çocuğuyla geldi. - İstanbul

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA