1461 Trabzon Teknik Direktörü Özcan'ın Vefatı

Özcan'ın cenazesinin kaldırıldığı hastaneye Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu, 1461 Trabzon Başkanı Bülbül, Trabzonspor ile 1461 Trabzon takımlarının teknik kadroları ve futbolcular geldi...
Bu haber 2013-10-22 20:56:32 eklenmiş ve 14136 kez görüntülenmiştir.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan'ın cenazesinin kaldırıldığı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül, Trabzonspor ile 1461 Trabzon takımlarının teknik kadroları ve futbolcular geldi.

Hacıosmanoğlu, Bülbül, Trabzonsporlu ve 1461 Trabzonlu teknik kadro ve futbolcular, Özcan'ın yakınlarına başsağlığı diledi.

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Hami Mandıralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugünün çok ilginç başladığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kulübe gittiğimde rahmetliyi idmanda seyrettim. Uzaktan bakıştık. Uzun süredir birbirini görmüyorduk. Kazandığı son maç mutluydu. Uçak yolculuğu onu yordu. İki saat önce otelde ağabeylerimizle hocamızı konuşuyorduk yine. Eve gittim haber geldi. Ne söylenir bilmiyorum. Ağabeyim, canım dostum, arkadaşımdı. Hocamızdı. Trabzonspor'un temel direklerinden birisiydi. Acımız sonsuz. Söyleyecek bir şey de yok." 

Özcan'ın bugün çok hareketli olduğunu da vurgulayan Mandıralı, "Yardımcı antrenör Ayhan hocayla takıma müdahale ediyordu. Göz göze geldik. Arkadan böyle bir haber gelince insan bir şey söyleyemiyor, donup kalıyor. Takdiri ilahi, mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin. Allah ailesine, eşine, çocuklarına uzun ömürler versin" dedi.

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Şaban Bülbül ise acılarının çok büyük olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Hem 1461 Trabzon hem Trabzonspor hem de Trabzon futbolu babasını kaybetti. Bizim için her şeydi. Bize babalık, ağabeylik yapıyordu. Özellikle çocuklar babasını kaybetti. Geride kalanlara uzun ömürler diliyoruz. Başka söylenecek bir şey yok. Acımızı paylaşan bütün dostlara teşekkür ediyoruz. Allah onlara da uzun ömürler versin. Önceden rahatsızlığı vardı ama normalde yürüyüşünü yapardı, yemesine içmesine, her şeyine dikkat ederdi hocamız. Ölümün zamanı ve yeri hiç belli olmuyormuş, onu öğrendik. Allah ölümü uzak tutsun ama sonumuz böyle. Allah gani gani rahmet etsin, kalanlara başsağlığı diliyoruz." 

-Özcan'ın Kariyeri

21 Haziran 1952'de Trabzon'un Akçaabat ilçesinde doğan Kadir Özcan, 1972-1978 yıllarında Trabzonspor, 1978-1980 Zonguldakspor, 1980-1981 sezonunda Galatasaray formaları giymişti.  Özcan, 1461 Trabzon, Giresunspor, Kartalspor, Malatyaspor, Kasımpaşa, Zonguldakspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Akçaabat Sebatspor, Gümüşhanespor, Orduspor, Çaykur Rizespor, Nevşehirspor, Ünyespor, Bafraspor, Sökespor, Bulancakspor takımlarını da çalıştırmıştı.

1461 Trabzon'un akşam gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Söğütlü beldesindeki evine giden Kadir Özcan, burada fenalaşmıştı. Yakınlarının haber vermesiyle eve giden sağlık ekipleri, Özcan'a ilk müdahaleyi burada yapmıştı.

Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Özcan, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 61 yaşında hayatını kaybeden Özcan'ın cenazesi Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. - Trabzon

Haber: 1461 Trabzon Teknik Direktörü Özcan'ın Vefatı
ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA