BAŞKAN YUSUF YASİN SİT YENİDEN ADAY OLMADI..

BAŞKAN YUSUF YASİN SİT YENİDEN ADAY OLMADI..
Bu haber 2024-04-25 10:54:19 eklenmiş ve 398 kez görüntülenmiştir.

BAŞKAN YUSUF YASİN SİT YENİDEN ADAY OLMADI..

 

ARDAHANLILAR BEYKOZ’DA Y.YASİN SİT BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE İLE SEÇİME GİTMEK İÇİN YUSUF YASİN SİT’İN YENİDEN ADAY OLMASINI İSTEDİLER.. FAKAT ÜYE GÜNCELLEMSİ YAPILMAYAN, ALT YAPISI OLMAYAN DERNEKTE CESİTLİ AYAK OYUNLARI İLE 4-5 ADAYIN ÇIKMASI.. GİBİ BİRÇOK NEDEN DEN Y. YASİN SİT ÇEKİLEREK DERNEKTEN AYRILDI..

 

 

Yusuf Yasin Sit, 2000’li yıllardan beri Serhat Bölgesinin, bölgemizin, Kars-Ardahan –Iğdır-Ağrı gibi illerimizin sivil toplum örgütlerinin baş mimarlarından biri. 

5 Mayıs Pazar günü yapacağımız genel kurulda halkın yukarda vurguladığımız ve aşığıda yer alan listemizde de görüldüğü gibi halk tek liste ile seçime girmemizi istiyor..

 

Hepinizin bildiği gibi biz öyle dernekçiliği, basın alanında ki yürüyüşümüzü lafla değil icraatlarımızla ortaya koymaktayız. Bölge geneli 7/24/ 365 esasına göre 2000’li yıllardan beri koşmaktayız.. Beykoz hemşeri camiamız, iş-stk-siyaset dünyamızda bu gerçeği bildiğinden.. Yusuf Yasin Sit’i ortak listeyle tek liste ile seçime gitmesini istemektedirler.. 

 

Fakt alt yapısı oturmayan, var etmeye çalıştığımız bir dernekte nerdeyse kongreye katılan üyeden çok 3-5 adayın çıkması. ayak oyunları nedinyele seçime girmeyerek çekildik.  Artık il-ilçe-köy derneklerinin ekseriyası tarihi misyonlarını doldurarak halka verecekleri bir şey olmadığı ortaya çıktığı gibi bu yönlü dernekçilik sadece halkın kullanılması ve pazarlanmasını beraberinde getirmektedir.. 

 

Bu anlamda İstanbul genbeli gayri resmi gerçek stk platformları altoında STK yapılanmaız giderek büyüyecektir..

 

 

ETİKETLER : ARDAHANLILAR BEYKOZ’DA Y.YASİN SİT BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE İLE SEÇİME GİTMEK İÇİN YUSUF YASİN SİT’İN YENİDEN ADAY OLMASINI İSTEDİLER..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA